ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο αποκλεισμός έφερε εκπτώσεις!

Ο αποκλεισμός έφερε εκπτώσεις!

Η εθνική Αγγλίας αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας, με αποτέλεσμα οι επίσημες φανέλες της ομάδας να πωλούνται κατά 20% φθηνότερα.

Η εθνική Αγγλίας δεν τα κατάφερε για ένα ακόμη Μουντιάλ, καθώς αποκλείστηκε από τη συνέχεια αυτού πριν ακόμη τελειώσει η φάση των ομίλων με αποτέλεσμα τα προβλεπόμενα έσοδα μέσω της διοργάνωσης για την οικονομία της χώρας να υποστούν πλήγμα και τις επίσημες φανέλες της εθνικής να πωλούνται σε σημαντικά μειωμένη τιμή.

Σύμφωνα με τον αγγλικό Τύπο, τα καταστήματα αθλητικών ειδών έχουν αρχίσει τις εκπτώσεις στις επίσημες φανέλες των "λιονταριών" που φτάνουν ακόμη και το ποσοστό του 20%, ενώ η πτωτική τάση συνεχίζεται και δεν υπάρχει καμία ένδειξη ότι το κλίμα μπορεί να αντιστραφεί μέχρι να τελειώσει το Μουντιάλ.

Ο αποκλεισμός έφερε εκπτώσεις!

"Εάν η Αγγλία συνέχιζε στο Παγκόσμιο Κύπελλο, όλος ο κόσμος θα έβγαινε στις πάμπ για να δει τα παιχνίδια. Προφανώς, πολλοί θα το κάνουν εάν αναμετρηθεί η Βραζιλία με την Αργεντινή, αλλά δεν είναι το ίδιο.

Είναι νωρίς για να διαπιστώσουμε την επιρροή του αποκλεισμού στην γενική οικονομία της χώρας.", δήλωσε ο καθηγητής Οικονομίας του City London University, Πίτερ Γκραντ, όσον αφορά τις παράπλευρες οικονομικές απώλειες που σχετίζονται με τον αποκλεισμό της εθνικής Αγγλίας από τη συνέχεια του Μουντιάλ της Βραζιλίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ