COPA LIBERTADORES

Ζιλμπέρτο vs Σκόκο

Ζιλμπέρτο vs Σκόκο
Ζιλμπέρτο vs Σκόκο

Κοντράστ συναισθημάτων στο twitter από Ζιλμπέρτο, Σκόκο με τον πρώτο να πανηγυρίζει για την πρόκριση στον τελικό του Λιμπερταδόρες και τον δεύτερο να δηλώνει πως ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας του (Pics)

Μετά από δυο εκπληκτικά παιχνίδια με το ίδιο ακριβώς σκορ στην κανονική διάρκεια, η Ατλέτικο Μινέιρο πήρε τελικά την πρόκριση στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες επί της Νιούελς Ολντ Μπόις.

Πρωταγωνιστές στα δυο παιχνίδια οι παλιοί γνώριμοι μας από το ελληνικό πρωτάθλημα Ζιλμπέρτο Σίλβα και Νάτσο Σκόκο με τον Βραζιλιάνο να αναδεικνύεται μεγάλος νικητής.

Οι δυο άσοι εξέφρασαν τα συναισθήματα τους μέσω του twitter τα οποία όπως καταλαβαίνετε ήταν εντελώς αντίθετα. Από την πλευρά του ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού έγραψε:

"Μάχη, μάχη, μάχη. Για τη νίκη, τη νίκη, τη νίκη. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου για μία ακόμα μεγάλη νίκη. Ευχαριστώ τους οπαδούς μας που μας πίστεψαν και μας στήριξαν. Δυο ακόμα παιχνίδια με συγκέντρωση μέχρι το τέλος. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ".

Από την άλλη πλευρά ο Σκόκο έγραψε: "Ήταν η χειρότερη στιγμή της καριέρας μου όμως έφυγα με ψηλά το κεφάλι. Ένας επιτυχημένος κύκλος έκλεισε με τα χρώματα της ομάδας".

TAGS COPA LIBERTADORES
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ