ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Και στα Ιωάννινα μεγάλη μπάλα με το Coca-Cola Cup

Και στα Ιωάννινα μεγάλη μπάλα με το Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS

Ένα ακόμη Coca-Cola Cup, ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και μαζική συμμετοχή. Αυτή τη φορά μεγάλη μπάλα έπαιξαν τα Ιωάννινα. Οι 125 ομάδες, που συμμετείχαν στις τρεις κατηγορίες έφεραν εκατοντάδες νέους στα γήπεδα Μηλιώνη.

Με φόντο τα χιονισμένα βουνά και σχεδόν καλοκαιρινό καιρό, όλοι οι αγώνες είχαν έντονο συναγωνισμό και υψηλό ποδοσφαιρικό επίπεδο. Οι υπεύθυνοι του τουρνουά συμφώνησαν ότι στα Ιωάννινα παίχθηκε η καλύτερη μπάλα, απ' όλες τις πόλεις, τις οποίες έχει επισκεφθεί το Coca-Cola Cup.

Ειδικά στην κατηγορία 13-15 ετών οι συμμετοχές ήταν πάρα πολλές και η μάχη μέχρι τον τελικό πολύ συναρπαστική.

Τα αποτελέσματα των τελικών:

Κατηγορία 13-15 ετών

Σούργελα - Fifa Street 1-0

Κατηγορία 16-17 ετών

Φλαμπουράροι- Πειρατές 1-0

Κατηγορία 18-19 ετών

Βουτυρομπεμπέδες- Ατρόμητοι 6-2

Οι τρεις νικήτριες ομάδες πήραν το εισιτήριο για τα τελικά της Αθήνας (10-11 Μαΐου στις εγκαταστάσεις του κέντρου αντισφαίρισης στο ΟΑΚΑ).

Και στα Ιωάννινα μεγάλη μπάλα με το Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS

Εκεί θα διεκδικήσουν τα μεγάλα έπαθλα του Coca-Cola Cup. Ένα τετραήμερο ταξίδι στην Ρώμη, για συμμετοχή σε μεγάλο ευρωπαϊκό ποδοσφαιρικό καμπ, με τη συμμετοχή Βραζιλιάνων προπονητών για τους πρωταθλητές της κατηγορίας 18-19 ετών και μια αντίστοιχη εμπειρία σε καμπ στην Ελλάδα, για τις πρωταθλήτριες των άλλων δυο κατηγοριών. Συνολικά μέχρι τώρα έχουν εξασφαλίσει τη συμμετοχή τους στα τελικά 27 ομάδες.

Και στα Ιωάννινα, η adidas, υποστηρικτής του τουρνουά, βράβευσε τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές του Coca-Cola Cup. Τα ονόματα των νικητών:

Κωνσταντίνος Κύρκος (adidas f50), Ρωμανός Ρίζος (adidas 11pro), Φίλιππος Τσουκανέλης (adidas nitrocharge) και Αλέξανδρος Μάντζιος (adida predator).

Και στα Ιωάννινα μεγάλη μπάλα με το Coca-Cola Cup
INTIME SPORTS

Η φετινή διοργάνωση του Coca-Cola Cup μπαίνει, πλέον, στην τελική ευθεία. Μένουν τρία τουρνουά, ένα στη Θεσσαλονίκη και δυο στην Αθήνα, ώστε να ολοκληρωθεί η κανονική περίοδος.

Επόμενος σταθμός είναι η Θεσσαλονίκη, όπου στις εγκαταστάσεις Tziolas Soccer Club (Aερογέφυρα Θέρμης) τα επόμενα δυο σαββατοκύριακα (22-23/3 και 29-30/3) οι Θεσσαλονικείς μπαίνουν στη δράση και τα δίνουν όλα για την μπάλα στο μεγαλύτερο πανελλαδικό τουρνουά ποδοσφαίρου 5 Χ 5. Το πρόγραμμα του τουρνουά θα ανακοινωθεί μέσα στην εβδομάδα.

Περισσότερες λεπτομέρειες στην ιστοσελίδα www.coca-cola.gr και στην σελίδα της διοργάνωσης στο facebook (www.facebook.com/CocaColaCupGreece).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ