Φιλανθρωπικό τουρνουά "Βάζουμε Γκολ για την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ"

Φιλανθρωπικό τουρνουά "Βάζουμε Γκολ για την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ"

H ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής σας προσκαλούν στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, (Βάζουμε Γκολ για την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ) που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 25-9-2017 και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Τ. Χαραλαμπίδης.

H ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ με την στήριξη της Περιφέρειας Αττικής σας προσκαλούν στο Φιλανθρωπικό Τουρνουά Ποδοσφαίρου, (Βάζουμε Γκολ για την ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ) που θα διεξαχθεί την Δευτέρα 25-9-2017 και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Στάδιο Τ. Χαραλαμπίδης Ιερά Οδός 240 Χαϊδάρι, ευγενική παραχώρηση σταδίου από τον Δήμο Χαϊδαρίου (βρίσκεται στην Ιερά Οδό λίγο μετά το Δρομοκαϊτειο Θεραπευτήριο) με σκοπό την Ενίσχυση του Εθελοντικού Πολυχώρου για Παιδιά & Νέους με Αναπηρία της Γέφυρα Ζωής.

Θα είναι μαζί μας και τους ευχαριστούμε πολύ: Νίκος Βαμβακούλας, Δημήτρης Σαραβάκος, Τότης Φυλακούρης, Γιάννης Καρατζάς, Νίκος Καραβίδας, Θεολόγος Τσίγκας, Λύσανδρος Γεωργαμλής, Στέλιος Κρητικός, Λάζαρος Σύρμας και άλλοι πολλοί.

Συμμετέχουν οι: Σύνδεσμος Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών Πανιωνίου ΓΣΣ, Επίλεκτοι Παλαίμαχοι Αστέρες της Εθνικής Ελλάδος, οι Παλαίμαχοι της Δάφνης Δάσους Χαϊδαρίου και οι Παλαίμαχες της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου Γυναικών.

Η παρουσία σας θα μας χαροποιήσει ιδιαίτερα.

 

 
SHARE

BEST OF NETWORK

8 φορές που μας έκλεψαν ξεδιάντροπα οι ξένοι

H Τζέλα Δελαφράγκα είναι μόνο η κορφή του παγόβουνου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24