ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ένας Έλληνας για την Premier League!

Ένας Έλληνας για την Premier League!

Το όνειρο συνεχίζεται για τον Δημήτρη Κόμνο, έναν από τους 16 καλύτερους νέους ποδοσφαιριστές στον κόσμο. Θα δώσει εξετάσεις κόντρα στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τη Γιουβέντους με το έπαθλο να είναι μια θέση που ίσως οδηγεί στην Premier League.

Με μια βαλίτσα όνειρα ο νεαρός ποδοσφαιριστής Δημήτρης Κόμνος ξεκίνησε από τον Βόλο το περασμένο καλοκαίρι. Με τα ίδια όνειρα ξεκίνησαν και άλλοι 100,000 παίκτες από 55 διαφορετικές χώρες. Στα μισά της διαδρομής έμειναν οι καλύτεροι 100, οι οποίοι έδωσαν εξετάσεις στη Μασία, την ακαδημία ποδοσφαίρου (και ονείρων) της Μπαρτσελόνα.

Πέρσι είχε παρακολουθήσει τον αντίστοιχο τελικό του "The Chance" ζωντανά ο Freddos , ο οποίος είχε παρακολουθήσει από κοντά την προσπαθεια του νεαρού Δημήτρη Κόμνου .

Ο 19χρονος Δημήτρης βρέθηκε στην τελική 16άδα. Τι κυνηγάει; Μια θέση στην κορυφαία ακαδημία ποδοσφαίρου της Nike στη Μεγάλη Βρετανία και γιατί όχι, την πραγματοποίηση ενός ονείρου: Μιας επαγγελματικής καριέρας στην Premier League. Άλλωστε και η λίγκα είναι ένας από τους επίσημους συνεργάτες της ακαδημίας της Nike. Αυτό είναι το έπαθλο του μεγάλου διαγωνισμού "The Chance".

Εδώ και λίγες μέρες έχει ξεκινήσει το δεύτερο μέρος των εξετάσεων του Δημήτρη. Μαζί με τους άλλους δεκαπέντε συναθλητές του, από διαφορετική χώρα ο καθένας, θα προπονηθούν από επαγγελματίες, θα γνωρίσουν μεγάλες ποδοσφαιρικές προσωπικότητες και θα δουν τον κόσμο. Και το καλύτερο; Θα παίζουν ποδόσφαιρο.

Οι επίλεκτοι δεκαέξι συνεχίζουν την προσπάθεια τους για την ανάδειξη του καλύτερου από το Όρεγκον. Επί μια εβδομάδα έκαναν προετοιμασία και προπόνηση όπως οι μεγαλύτεροι αθλητές στον κόσμο που επιλέγουν το ίδιο κέντρο και θα ακολουθήσουν πέντε εβδομάδες με ταξίδια και μπόλικο ποδόσφαιρο.

Το επόμενο χρονικό διάστημα η τυχερή 16άδα θα αντιμετωπίσει σε φιλικούς αγώνες ορισμένες από τις καλύτερες ομάδες ακαδημιών ποδοσφαίρου στον κόσμο. Τους παίκτες ακαδημιών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ, της Γιουβέντους στο Τορίνο και της αμερικανικής ομοσπονδίας ποδοσφαίρου στο Λος Άντζελες.

Ο καλύτερος όλων θα εξασφαλίσει την είσοδο του στην ακαδημία της Nike στο πανεπιστήμιο Λόχμπορο. Τα... μαθήμετα ξεκινούν την 1η Μαρτίου. Ωστόσο και οι δεκαέξι θα έχουν την ευκαιρία τους, αφού δίπλα στις γραμμές θα βρίσκονται σκάουτς και ανιχνευτές ταλέντων από ολόκληρο τον κόσμο.

Η καμπάνια της Νike "The Chance" είναι ένας μοναδικός διαγωνισμός ανίχνευσης ταλέντων σε ολόκληρο τον κόσμο. Δίνει την ευκαιρία σε ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές να αποδείξουν την αξία τους απέναντι στους μελλοντικούς επαγγελματίες και να κερδίσουν μια θέση στο ποδόσφαιρο.

Με τη νίκη Δημήτρη!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ