ΕΛΛΑΔΑ

Χατ-τρικ από αμυντικό 16 χρόνια μετά

Χατ-τρικ από αμυντικό 16 χρόνια μετά
Γεωργάτος Μιλιάζες

Ο Κάρλος Μιλιάζες πέτυχε χατ-τρικ απέναντι στην Κέρκυρα και έγινε ο πρώτος αμυντικός μετά από 16 χρόνια που καταφέρνει κάτι τέτοιο. Δείτε σε βίντεο τα γκολ του τότε και του σήμερα!

Συγκλονιστικό παιχνίδι το απόγευμα της Κυριακής στο Ηράκλειο της Κρήτης ανάμεσα σε ΟΦΗ και Κέρκυρα. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ, ισοφαρίστηκαν, βρέθηκαν να χάνουν όμως στη συνέχεια όχι μόνο έφεραν το ματς στα ίσα, αλλά κέρδισαν!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης ο Κάρλος Μιλιάζες. Ο Πορτογάλος αμυντικός πέτυχε και τα τρία γκολ των Κρητικών στο τελευταίο του παιχνίδι με τη φανέλα της ομάδας ( όλα δείχνουν πως πάει στον Λεβαδειακό).

Πότε ήταν όμως η προηγούμενη φορά που αμυντικός πέτυχε τρία γκολ σε ένα παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα; Πριν από περίπου 16 χρόνια!

Από τον Γεωργάτο στον Μιλιάζες

Στις 21/2/1999 ο Ολυμπιακός νίκησε με 5-0 την Βέροια. Ο Γρηγόρης Γεωργάτος ( και αυτός αριστερός φουλ μπακ όπως ο Μιλιάζες) πέτυχε τρία γκολ στο παιχνίδι!

Αναλυτικά:

21/2/1999 Ολυμπιακός - Βέροια 5-0

Αμαναδίτης 33'

Γεωργάτος 54', 80', 84'

Λουτσιάνο 89'

Οι συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάγεβιτς): Ελευθερόπουλος, Μαυρογενίδης, Αμανατίδης, Καραταϊδης (Άντζας 10'), Αμπονσά, Γεωργάτος, Καραπιάλης (Λουτσιάνο 81'), Πουρσανίδης, Τζόρτζεβιτς, Ίβιτς, Αλεξανδρής (Γκόγκιτς 72').

ΒΕΡΟΙΑ (Χατζάρας): Κωστόπουλος, Χουανμάν, Καστανιώτης, ΝΑτσούρας, Τσαλουχίδης (Ρουΐς 30'), Δερμιτζόγλου, Σακελλαρίδης, Μπασαλάρ, Στόικα (Χαντζίδης 57'), Θωμαΐδης (Φαρφάν 63'), Προβίδας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ