STOIXIMAN SUPER LEAGUE

ΟΦΗ - Κέρκυρα 3-2

ΟΦΗ - Κέρκυρα 3-2
Μιλιάζες INTIME SPORTS

Ματσάρα στην Κρήτη. Ο ΟΦΗ άνοιξε το σκορ, ισοφαρίστηκε, βρέθηκε να χάνει, ισοφάρισε και στο τέλος κέρδισε με 3-2! Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσε το ματς η Κέρκυρα.

Τι παιχνίδι κι αυτό! Από τα καλύτερα της φετινής σεζόν. Η Κέρκυρα ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο, όμως βρέθηκε να χάνει. Ισοφάρισε, προηγήθηκε και εκεί που όλοι πίστεψαν πως οι παίκτες του ΟΦΗ θα καταρρεύσουν, έγινε το αντίθετο.

Βέβαια σε αυτό βοήθησε και η αποβολή του Βενέτη στο 66ο λεπτό. Όπως και να έχει ο ΟΦΗ ανέτρεψε το σκορ, νίκησε με 3-2 και όλοι περιμένουν τις διοικητικές εξελίξεις για να μάθουν αν υπάρχει αύριο στον σύλλογο.

Μεγάλο παιχνίδι από τον Κάρλος Μιλιάζες, ο οποίος πέτυχε και τα τρία γκολ του ΟΦΗ στο τελευταίο του παιχνίδι με την ομάδα του Ηρακλείου.

Η ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: "Θ. Βαρδινογιάννης"

Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Ηπείρου)

Βοηθοί: Χ. Σωτηρόπουλος (Αχαΐας), Ι. Σίπκας (Πέλλας)

ΟΦΗ (Αναστόπουλος): Λόρια, Στάθης (Φάζος 92'), Τριποτσέρης, Μονιάκης (Τζορτζ 53'), Μιλιάζες, Μπανούσης, Μακρής, Αρτόλα, Λαμπρόπουλος, Κουτσιανικούλης, Μερεμπασβίλι (Ροβίθης 65').

Κέρκυρα (Γρηγορίου): Σέκτους, Ντιόγκο (Κρητικός 44'), Βενέτης, Ντιμιτρόφσκι, Ζουμπουλάκης, Ναγιάρ, Ανδρεόπουλος, Ζορμπάς, Χαβίτο (Μαρκόφσκι 46'), Κόντος, Καϊκούτ (Σιόντης 69').

Γκολ: Μιλιάζες (σουτ 27', πέναλτι 68', πέναλτι 83') -- Καϊκούτ (σουτ 38'), Μαρκόφσκι (σουτ 49').

Κάρτες: Ανδρεόπουλος (κίτρινη 44'), Βενέτης (κόκκινη 66'), Μπανούσης (κίτρινη 77').

Δείτε εδώ το Live της αναμέτρησης ΟΦΗ - Κέρκυρα 3-2

Ανασκόπηση αγώνα

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την Κέρκυρα να πατάει καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και να χάνει αρκετές μικρο-ευκαιρίες στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης. Στο 8ο λεπτό μάλιστα ο Τριποτσέρης έβαλε τελευταία στιγμή το πόδι του σε σουτ του Χαβίτο. Αρκετά λεπτά αργότερα ο Ισπανός έκανε μία σέντρα στον Καϊκούτ που ήταν ολομόναχος στην περιοχή, όμως η μπαλιά ήταν λίγο δυνατότερη και δεν πρόλαβε.

Κι εκεί που όλα έδειχναν πως οι Φαίακες θα έκαναν την ζημιά, ήρθε μία καταπληκτική μπαλιά του Μερεμπασβίλι στην πλάτη της άμυνας για να τα αλλάξει όλα. Ο Μιλιάζες έγινε κάτοχος της μπάλας, έτρεξε καλύτερα από τρεις αντιπάλους και με το μυτάκι άνοιξε το σκορ στο 27'.

Ισορροπία

Οι φιλοξενούμενοι πατούσαν καλύτερα και ισοφάρισαν στο 38ο λεπτό. Ο Ναγιάρ έσκαψε ωραία τη μπάλα στον Καϊκούτ και αυτός με τη σειρά του κρέμασε τον Λόρια γράφοντας το 1-1. Η Κέρκυρα θα μπορούσε να είχε προηγηθεί από το ημίχρονο, όμως στο 45' ο Χαβίτο, μετά από μπαλιά του Καϊκούτ, δεν κατάφερε να σκοράρει ολομόναχος φάτσα με το τέρμα.

Άλλαξαν τα δεδομένα

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε ιδανικά για την Κέρκυρα. Ο Κόντος ανέβηκε από τα αριστερά και γύρισε στην περιοχή, ο Καϊκούτ άφησε να περάσει κάτω από τα πόδια του και ο Μαρκόφσκι από κοντά έκανε το 1-2 στο 49ο λεπτό.

Τα πάντα άλλαξαν στο 67ο λεπτό. Ο Ροβίθης μπήκε από τα δεξιά και γύρισε στον Λαμπρόπουλο μέσα τη μικρή περιοχή, αυτός σούταρε, ο Σέκτους απέκρουσε όμως η μπάλα πήγαινε στα δίχτυα. Εκεί ο Βενέτης με το χέρι απέκρουσε και ο διαιτητής σωστά έδωσε πέναλτι και αποβολή. Ο Κάρλος Μιλιάζες από τα 11 βήματα έκανε το 2-2 στο 68ο.

Δέκα λεπτά αργότερα οι Κρητικοί έφτασαν μία ανάσα από το 3-2, όμως το σουτ του Μακρή, μετά από πάσα του Μιλιάζες, πέρασε άουτ. Ο ΟΦΗ πήρε το προβάδισμα στο παιχνίδι στο 83ο λεπτό ξανά με τον Μιλιάζες, ξανά με πέναλτι!

Ο Ζουμπουλάκης έκανε ανόητο μαρκάρισμα στον Κουτσιανικούλη μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής σωστά έδωσε παράβαση. Ο Μιλιάζες από τα 11 βήματα δεν αστόχησε και πάλι. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε με τον Αρτόλα να κάνει ένα σουτ και τον Σέκτους να διώχνει με τα δυο χέρια.

Η φάση του αγώνα

Στο 67ο λεπτό ο Βενέτης απέκρουσε τη μπάλα με το χέρι και αποβλήθηκε. Η Κέρκυρα με δέκα παίκτες δεν μπόρεσε να κρατήσει το υπέρ της σκορ.

Ο διαιτητής

Δύσκολο παιχνίδι. Δυο πέναλτι τα οποία φαίνονται σωστά.

Ο πολυτιμότερος παίκτης της αναμέτρησης

Φυσικά ο Κάρλος Μιλιάζες. Ο 34άχρονος Πορτογάλος αν και αριστερός μπακ πέτυχε και τα τρία γκολ απόψε και κράτησε ζωντανό τον ΟΦΗ. Το κακό για τους Κρητικούς είναι πως φεύγει από την ομάδα.

Μας άρεσε

Οι παίκτες του ΟΦΗ τα έδωσαν όλα μέχρι και το τελευταίο λεπτό. Με αυτά τα προβλήματα που υπάρχουν σύλλογο και την αβεβαιότητα, θέλει μεγάλη ψυχή για να γυρίσεις ένα τέτοιο παιχνίδι.

Δεν μας άρεσε

Ειλικρινά δεν υπάρχει κάτι που να μην μας άρεσε στο παιχνίδι. Η Κέρκυρα ήταν καταπληκτική στο πρώτο μέρος, ο ΟΦΗ στο δεύτερο. Μακάρι όλα τα ματς να είχαν τον ίδιο ρυθμό.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ