ΕΛΛΑΔΑ

Βλέπουν εξωτερικό Μανιάς και Ζησόπουλος

Βλέπουν εξωτερικό Μανιάς και Ζησόπουλος
Μανιάς Ζησόπουλος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Μιχάλης Μανιάς και Γιώργος Ζησόπουλος αποχωρούν από ΠΑΣ, Αστέρα και έχουν πλέον ως προτεραιότητα να αγωνιστούν στο εξωτερικό.

Το Σάββατο (23/4) ο Αστέρας εξέδωσε ανακοίνωση κάνοντας γνωστό πως επτά ποδοσφαιριστές δεν θα συνεχίσουν την καριέρα τους στην ομάδα. Μέσα σε αυτούς και ο έμπειρος αμυντικός (και αμυντικός μέσος) Γιώργος Ζησόπουλος.

Ο 31άχρονος άσος αποτελεί έναν από τους πιο σταθερούς παίκτες στη θέση του στο ελληνικό πρωτάθλημα και όπως είναι λογικό, το ενδιαφέρον άλλων συλλόγων από την Super League είναι μεγάλο ( δεν υπάρχει επίσημη κρούση ακόμα ).

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως για τον Ζησόπουλο υπάρχει ενδιαφέρον από το εξωτερικό. Τόσο κυρίως από την Κύπρο, όσο και από συλλόγους της Τουρκίας, με τον ίδιο να μην έχει αποφασίσει ακόμα τι θα κάνει.

Το ίδιο ισχύει και για τον Μιχάλη Μανιά που όπως φαίνεται θα εξαργυρώσει την εκπληκτική σεζόν που έκανε φέτος με τον ΠΑΣ ( 28 συμμετοχές, 10 γκολ, 2 ασίστ). Οι αγορές της Ελβετίας και του Βελγίου έχει ανοίξει για τα καλά με τον παίκτη να παρακολουθείται εδώ και καιρό από διάφορες ομάδες της κεντρικής και βόρειας Ευρώπης.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ