ΕΛΛΑΔΑ

Τρίδυμα γκολ σε Τούμπα, Καραϊσκάκης, ΟΑΚΑ

Τρίδυμα γκολ σε Τούμπα, Καραϊσκάκης, ΟΑΚΑ
Πίνο Κατσουράνης Βιτόλο

Τρία πανομοιότυπα γκολ σε δημιουργία και εκτέλεση είχαμε σε τρία διαφορετικά παιχνίδια της Superleague για Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ (videos)

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε συνέβη κάτι που σπάνια συναντάμε σε αναμετρήσεις της ίδιας αγωνιστικής, τουλάχιστον στην Ελλάδα που τα γκολ μπαίνουν με το σταγονόμετρο.

Στα παιχνίδια Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός, Ολυμπιακός - Βέροια και Πανθρακικός - ΠΑΟΚ μπήκαν τρία πανομοιότυπα γκολ και σε εκτέλεση και σε δημιουργία!

Η αρχή έγινε στο Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-2, με τον Χοσέ Τοτσέ να σκοράρει με διπλή κεφαλιά μετά από ασίστ του Βίκτορ Βιτόλο. Στη συνέχεια βέβαια οι Βοιωτοί γύρισαν το ματς, μετά από δυο τραγικά λάθη του Μπουμσόνγκ, με τον κίλερ Βασιλείου να εκτελεί τους πράσινους.

Την Κυριακή είχαμε μία ακόμα ανατροπή του σκορ. Ο ΠΑΟΚ αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ από τον Πανθρακικό, κατάφερε και γύρισε το παιχνίδι, κερδίζοντας με 4-1 τον Πανθρακικό, που θα μπορούσε να προηγηθεί ακόμα και με 2-0.

Στο 3-1 για τον "δικέφαλο του βορρά", ο Κατσουράνης έβγαλε ίδια σέντρα από την αντίθετη πλευρά, σε σχέση με τον Βιτόλο, με τον Γιάννου να σκοράρει με το κεφάλι.

Τέλος πάμε και στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Βέροια. Οι ερυθρόλευκοι χρειάστηκαν την φρεσκάδα και τη φαντασία του Πίνο για να πάρουν μπρος.

Ο Κολομβιανός έβγαλε μία σέντρα αλά... Κατσουράνης και ο Μήτρογλου με κεφαλιά ψαράκι άνοιξε το σκορ, με το τελικό αποτέλεσμα να έρχεται 3-0.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ