STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 1-4

Πανθρακικός - ΠΑΟΚ 1-4
INTIME SPORTS

Με τέσσερα γκολ από το 70' και μετά, ο ΠΑΟΚ ανέτρεψε το σκορ στην Κομοτηνή, φτάνοντας σε επιβλητική νίκη με 4-1 επί του Πανθρακικού.

Μία σπουδαία νίκη, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πώς εξελίχθηκε η αναμέτρηση, πήρε στην Κομοτηνή ο ΠΑΟΚ, που μπήκε με το... δεξί στο 2013.

Ο "δικέφαλος" επικράτησε με 4-1 του Πανθρακικού, πετυχαίνοντας και τα τέσσερα γκολ του από το 70ό λεπτό και μετά.

Δείτε την Κυριακή στις 21:45, την εκπομπή SUPER BALL, με ρεπορτάζ, σχόλια, συνεντεύξεις και παρακολουθήστε τα γκολ των αγώνων και σχολιάστε μαζί με τον Παντελή Βλαχόπουλο, τον Θέμη Καίσαρη και μια εκλεκτή ομάδα δημοσιογράφων, όσα συνέβησαν στην 16η αγωνιστική της Superleague.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο 32' με αυτογκόλ του Κάτσε, έμειναν (δίκαια) με δέκα παίκτες στο 39', όταν αποβλήθηκε ο Κουτσόπουλος για πέναλτι πάνω στον Σαλπιγγίδη. Ο επιθετικός του ΠΑΟΚ νικήθηκε από τον Αντίλοβιτς, αλλά δεν συνέβη το ίδιο και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Λάζαρ να ξεκλειδώνει την άμυνα του Πανθρακικού στο 70' με ένα εξαιρετικό γκολ.

Ακολούθησαν τρεις κεφαλιές, από τους Σαλπιγγίδη (76'), Γιάννου (87') και Σταφυλίδη (90'+2) για να διαμορφωθεί το τελικό 1-4.

Δείτε εδώ το LIVE του αγώνα Πανθρακικός - ΠΑΟΚ

Ταυτότητα του αγώνα

Γήπεδο: Δημοτικό Στάδιο Κομοτηνής

Διαιτητής: Κάκος

Βοηθοί: Τάτσης, Μπαλτάς

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Δερμιτζάκης): Κουτσόπουλος, Μπαϊκαρά, Σαρακατσάνος, Σερφά, Χρήστου, Λαδάκης (83' Κυβελίδης), Κάστσελαν, Μίνγκα (41' Αντίλοβιτς), Λουσέρο, Βαϊρουά (33' Μουνάφο), Παπαδόπουλος

ΠΑΟΚ (Δώνης): Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Κατσικάς, Βιβιάν, Λίνο, Λάζαρ (83' Σταφυλίδης), Κάτσε, Ρομπέρ (59' Κατσουράνης), Φωτάκης, Λόρενς (78' Γιάννου), Σαλπιγγίδης

Γκολ: 32' αυτ. Κάτσε / 70' Λάζαρ, 76' Σαλπιγγίδης, 87' Γιάννου, 90'+2 Σταφυλίδης

Κίτρινες κάρτες: Μπαϊκαρά, Αντίλοβιτς, Λαδάκης / Ρομπέρ, Κατσικάς, Κατσουράνης

Κόκκινη κάρτα: 39' Κουτσόπουλος

Ανασκόπηση αγώνα

Ο ΠΑΟΚ ήταν καλύτερος στο ξεκίνημα της αναμέτρησης και μετά το πρώτο δεκάλεπτο έχασε τρεις διαδοχικές ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ, αλλά οι Φωτάκης, Βιβιάν και Σαλπιγγίδης έπεσαν πάνω στον Κουτσόπουλο, που εξουδετέρωσε όλες τις περιπτώσεις.

Στο 32ο λεπτό, ο Βαϊρουά τραυματίστηκε και αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο. Το παιχνίδι συνεχίστηκε, με τους γηπεδούχους να έχουν αριθμητικό μειονέκτημα, μέχρις ότου αντικατασταθεί ο Γάλλος, αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε από το να πετύχουν ένα μάλλον τυχερό γκολ. Ο Μίνγκα γύρισε την μπάλα από δεξιά και η παρέμβαση του Κάτσε αποδείχθηκε μοιραία, καθώς την έστειλε στα δίχτυα της ομάδας του.

Ωστόσο, ο "δικέφαλος" κέρδισε στο 38' ένα πέναλτι, σε ανατροπή του Κουτσόπουλου στον Σαλπιγγίδη, μαρκάρισμα που απέφερε (δίκαια) και την αποβολή του τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Κάτω από τα δοκάρια πήρε θέση ο Αντίλοβιτς και στο 43' εκτελέστηκε τελικά το πέναλτι από τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος όμως νικήθηκε από τον Βόσνιο.

Στο 59ο λεπτό έκανε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ ο Κώστας Κατσουράνης, αλλά δύο λεπτά αργότερα οι Θρακιώτες βρέθηκαν πολύ κοντά σε δεύτερο γκολ, όταν ο Παπαδόπουλος μεταβίβασε εξαιρετικά την μπάλα στον Λουσέρο, ο οποίος όμως πλάσαρε πάνω στον Χακόμπο σε ένα ανεπανάληπτο τετ-α-τετ.

Τελικά, ο Πανθρακικός πλήρωσε τη χαμένη ευκαιρία του Αργεντίνου, καθώς μία εξαιρετική ενέργεια του Λάζαρ στο 70' έφερε το ματς στα ίσα. Ο Ρουμάνος μέσος πήρε την μπάλα λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με διαδοχικές ντρίμπλες και προσποιήσεις απέφυγε πέντε (!!) αντιπάλους και με ωραίο πλασέ σημάδεψε εύστοχα τη δεξιά γωνία του Αντίλοβιτς.

Μάλιστα, έξι λεπτά αργότερα, μετά από ωραία σέντρα του Λίνο από αριστερά, ο Σαλπιγγίδης βρέθηκε αμαρκάριστος στο δεύτερο δοκάρι και με δυνατή κεφαλιά νίκησε τον Αντίλοβιτς, ολοκληρώνοντας την ανατροπή του ΠΑΟΚ. Το τελικό 1-4 διαμορφώθηκε στα τελευταία λεπτά, όταν ο Κατσουράνης βρήκε με μία... γλυκιά σέντρα το κεφάλι του Γιάννου, ο οποίος πέτυχε το παρθενικό του γκολ στη φετινή σεζόν, ενώ με τον ίδιο τρόπο σκόραρε και ο Σταφυλίδης, με δημιουργό τον Αποστολόπουλο.

Ο MVP της αναμέτρησης

Ο Κώστας Κατσουράνης πέρασε στον αγώνα στο 59', δίνοντας νέα πνοή στη μεσαία γραμμή του ΠΑΟΚ, που μέχρι εκείνη τη στιγμή δεν μπορούσε να απειλήσει τους γηπεδούχους, αν και αγωνιζόταν με παίκτη παραπάνω.

Ο αδύναμος κρίκος

Ο Λουσέρο μπορεί να χαρακτηριστεί ως μοιραίος για τον Πανθρακικό, αφού στο 61' έχασε μία μοναδική ευκαιρία για να κάνει το 2-0 για την ομάδα του και να "κλειδώσει" σε μεγάλο βαθμό τη νίκη.

Στατιστικά Αγώνα

1 Γκολ 4
0 Ασίστ 3
5 Τελικές Προσπάθειες 18
2 Σουτ εντός μεγάλης περιοχής 6
2 Σουτ εκτός μεγάλης περιοχής 8
1 Κεφαλιές 4
7 Αποκρούσεις 1
20 Επεμβάσεις 13
38 Κλεψίματα 32
11 Φάουλ 13
2 Οφσάιντ 4
3 Κόρνερ 6
43 Λάθη 44
3/17 Γεμίσματα 9/33
TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ