ΕΛΛΑΔΑ

Στον ανακριτή και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι

Στον ανακριτή και οι υπόλοιποι κατηγορούμενοι
Δικαστήρια Πρώην Σχολής Ευελπίδων

Στην Ευελπίδων έχουν αρχίσει να πηγαίνουν και οι υπόλοιποι επτά κατηγορούμενοι για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Την Πέμπτη ξεκίνησαν οι απολογίες των κατηγορουμένων για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι τους ζήτησαν και πήραν προθεσμία 20 ημερών με σκοπό να μελετήσουν τη δικογραφία και να ετοιμάσουν την υπερασπιστική τους γραμμή.

Την Παρασκευή είναι προγραμματισμένη η παρουσία των υπόλοιπων επτά, με τον Γιάννη Κομπότη να κάνει την αρχή και να ζητάει κι εκείνος προθεσμία.

"Δεν έχω καμία σχέση με την εγκληματική οργάνωση. Είμαι εδώ για μία δήλωση του προέδρου του Παναιτωλικού, κ.Κωστούλα, δεν υπάρχει άλλος λόγος. Ζητήσαμε προθεσμία και την υπόθεση χειρίζεται ο δικηγόρος μου", τόνισε ο Γιάννης Κομπότης μετά την αποχώρησή του.

Ο κ.Ανδρεάδης ενημέρωσε τον Γιάννη Κομπότη ότι δεν έχει προκύψει κάποιο νεότερο στοιχείο για τον ίδιο σε σχέση με όσα περιλαμβάνονταν αρχικά στο πόρισμα Κορέα.

Στη συνέχεια πέρασαν από τον ανακριτή και πήραν προθεσμία ως τις 30 Απριλίου και οι διαιτητές, Απόστολος Αμπάρκιολης, Κώστας Ιωαννίδης και Γιάννης Κάμπαξης, οι οποίοι εμφανίστηκαν με κοινό δικηγόρο.

Γι ακόμα μία φορά πρέπει να τονιστεί πως το γεγονός ότι είναι κατηγορούμενοι, δεν σημαίνει πως είναι κι ένοχοι, καθώς ισχύει για όλους το τεκμήριον της αθωότητας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ