ΣΤΗΜΕΝΑ

Όθωνας: "Καμία ανοχή, κανένας συμβιβασμός"

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΝΩΛΗ ΟΘΩΝΑ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ)
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ - ΣΥΣΚΕΨΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΔΑΣΙΚΩΝ ΠΥΡΚΑΓΙΩΝ ΣΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΥ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΜΑΝΩΛΗ ΟΘΩΝΑ (ΜΟΤΙΟΝΤΕΑΜ // ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗΣ) MOTIONTEAM

Ο Υφυπουργός της Προστασίας του Πολίτη, Μανώλης Όθωνας, τόνισε σε ραδιοφωνικη του συνέντευξη οτι δεν θα υπάρξει η παραμικρή ανοχή της πολιτείας στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων αφού αυτό είναι απαίτηση όλης της κοινωνίας.

"Καμία ανοχή, καμία έκπτωση. Είναι απαίτηση όχι μόνο του ποδοσφαιρικού κόσμου, αλλά ολόκληρης της κοινωνίας", ήταν το μήνυμα που θέλησε να στείλει ο υφυπουργός, ο οποίος εξέφρασε παράλληλα την εκτιμηση οτι αυτή τη φορά δεν θα γίνει ένα μετέωρο βήμα όπως στο παρελθόν.

Οι δηλώσεις του Μανώλη Όθωνα στον "Sentra 103,3":

Για την υπόθεση των στημένων παιχνιδιών:

"Νομίζω ότι είναι μία υπόθεση όπως την χαρακτηρίσατε και εσείς ως εξαιρετικής σημασίας όχι μόνο συμβολικής, αλλά και ουσιαστικής για να μπορέσουμε να γυρίσουμε σελίδα σε αυτόν τον βαλτότοπο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Είναι πράγματα τα οποία δεν μπορούν να δημοσιοποιηθούν και πράγματα τα οποία ούτε και εμείς σε πολιτικό επίπεδο δεν έχουμε γνώση των λεπτομερειών.

Γιατί μία από τις προϋποθέσεις να έχουν επιτυχή έκβαση τέτοιου είδους επιχειρήσεις είναι ν' αφήνουμε τα στελέχη που είναι εντεταλμένα από την ελληνική πολιτεία να κάνουν την δουλειά τους απερίσπαστα, χωρίς πολλές επαφές και ενημερώσεις οι οποίες εμπεριέχουν αυτονόητους κινδύνους σε ότι αφορά την μυστικότητα των διενεργούμενων ερευνών και επιχειρήσεων.

Για το αν η υπόθεση ξεχαστεί:

"Δεν νομίζω ότι υπάρχουν ενδεχόμενα η συγκεκριμένη υπόθεση να ξεχαστεί. Το δέσιμό της είναι τέτοιο που δεν επιτρέπει καμία είδους καθυστέρηση και έκπτωση.

Είναι στα χέρια της δικαιοσύνης. Δεν μιλάμε για προσαγωγές, αλλά για συλλήψεις ανθρώπων που έγιναν με αποδεικτικό υλικό".

Για τις τιμωρίες:

"Καμία ανοχή, καμία έκπτωση, κανένας συμβιβασμός. Είναι απαίτηση όχι μόνο του ποδοσφαιρικού κόσμου, αλλά ολόκληρης της κοινωνίας".

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ