ΣΤΗΜΕΝΑ

"Να καταθέσουν ποδοσφαιριστές"

"Να καταθέσουν ποδοσφαιριστές"

Νίκος Μίνης και Γιώργος Ηλιόπουλος κατέθεσαν στην έφεση των 4 καταδικασθέντων για το μικρό "Koriopolis", με τους δικηγόρους των Περικλή Αμανατίδη και Κωνσταντίνου Ριαβόγλου να ζητούν την κλήση ποδοσφαιριστών για καταθέσεις.

Με την κατάθεση των μαρτύρων Νίκου Μίνη και Γιώργου Ηλιόπουλου, ξεκίνησε στο 5μελες Εφετείο Κακουργημάτων η έφεση των 4 καταδικασθέντων για το μικρό "Koriopolis" (των στημένων αγώνων που διεξήχθησαν την περίοδο 2008-2011) Θωμά Μητρόπουλου, Περικλή Αμανατίδη, Κωνσταντίνου Ριαβόγλου και Διονύση Κωτούλα.

Η υπόθεση θα συνεχιστεί στις 7 Ιουνίου. Ο δικηγόρος του Περικλή Αμανατίδη, Κίμωνας Ευαγγελάτος ζήτησε να κληθούν να καταθέσουν ως μάρτυρες οι 22 ποδοσφαιριστές του αγώνα Αν. Καρδίτσας - Καβάλα 3-0, που έχει κριθεί χειραγωγημένος.

"Θα έπρεπε να το κάνει ο ανακριτής αυτό. Να κληθούν και οι 22 παίκτες για να μιλήσουν για τις συνθήκες του αγώνα. Παίζεται η ζωή του. Αν καταδικασθεί χάνει την άδεια του. Ζει από αυτό", είπε για τον Περικλή Αμανατίδη ο δικηγόρος του.

Να καταθέσουν και οι ποδοσφαιριστές του αγώνα Καβάλα - Αγροτικός Αστέρας 4-1, ζήτησε ο δικηγόρος του πρώην ιδιοκτήτη του Αγροτικού Αστέρα κ. Ριαβόγλου, Σταύρος Γεωργόπουλος.

"Στον χώρο του ποδοσφαίρου κυριαρχεί μόνο η οικονομική εξουσία. Οι πολιτικοί μας είναι άγιοι μπροστά στους παράγοντες του ποδοσφαίρου. Αυτός που έχει την οικονομική δυνατότητα, επιβάλλει και το αποτέλεσμα", τόνισε μεταξύ άλλων ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε, πρώην αθλητικός δικαστής, Νίκος Μίνης.

Η εκδίκαση της έφεσης θα συνεχιστεί στις 7 Ιουνίου και εκτός από τους 4 κατηγορουμένους, έχουν κληθεί συνολικά να καταθέσουν 31 μάρτυρες.

TAGS ΣΤΗΜΕΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ