ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ισπανία ο Αναστόπουλος

Στην Ισπανία ο Αναστόπουλος
INTIME SPORTS

Ο Νίκος Αναστόπουλος βρίσκεται στην Ισπανία προκειμένου να παρακολουθήσει τις προπονητικές μεθόδους των Κάρλο Αντσελότι και Ντιέγκο Σιμεόνε σε Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης αντίστοιχα.

Ένα ακόμη ταξίδι στο εξωτερικό πραγματοποίησε ο Νίκος Αναστόπουλος με σκοπό να εμπλουτίσει τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις και ιδιαίτερα τις προπονητικές μεθόδους που ακολουθούν πλέον δύο από τους κορυφαίους τεχνικούς της ηπείρου.

Έτσι λοιπόν ο έμπειρος Έλληνας προπονητής μετέβη στην Ισπανία προκειμένου να παρακολουθήσει τις προπονήσεις που λαμβάνουν μέρος σε Ρεάλ και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Εκεί όπου οι Κάρλο Αντσελότι και Ντιέγκο Σιμεόνε έχουν κάνει εξαιρετική δουλειά, κάτι που αποτυπώνεται στην πορεία των δύο ομάδων την περσινή σεζόν.

Ο Νίκος Αναστόπουλος λοιπόν δεν επαναπαύεται στις προπονητικές γνώσεις που ήδη διαθέτει, αλλά πραγματοποίησε το ταξίδι στην χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου θέλοντας να δει με ποιον τρόπο γυμνάζονται σήμερα οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν σε κορυφαία κλαμπ της Ευρώπης, αλλά και τις τακτικές μεθόδους που χρησιμοποιούν Αντσελότι και Σιμεόνε.

Στην Ισπανία αναμένεται να παραμείνει για περίπου ένα μήνα, πριν πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την χώρα μας.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ