ΕΛΛΑΔΑ

Στην Ελλάδα ο Σα Πίντο για να καταθέσει

Στην Ελλάδα ο Σα Πίντο για να καταθέσει
Σα Πίντο INTIME SPORTS

Στην Ελλάδα αναμένεται τις επόμενες μέρες ο πρώην τεχνικός του Ατρόμητου Σα Πίντο με σκοπό να καταθέσει για την υπόθεση του αγώνα Ολυμπιακός - Ατρόμητος.

Μπορεί ο ειδικός ανακριτής Γιώργος Ανδρεάδης να μην επέβαλε περιοριστικούς όρους στους κ. Σπανό και Αγγελόπουλο, αυτό δεν σημαίνει πως η υπόθεση της καταγγελίες του Παναγιώτη Φύσσα έχει σταματήσει να τρέχει.

Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες ημέρες αναμένεται στην Ελλάδα ο Σα Πίντο για να καταθέσει, ενώ δεν αποκλείεται το ίδιο να συμβεί και με τους Φερνάντο και Ρικάρντο Σάντος.

Οι δυο τελευταίοι μπορούν να καταθέσουν αν το επιθυμούν και στην πρεσβεία της Πορτογαλίας, δίχως να έρθουν στη χώρα μας.

Θυμίζουμε πως ο τεχνικός διευθυντής της ομάδας του Περιστερίου, Γιάννης Αγγελόπουλος, αντιμετωπίζει την κατηγορία της δωροδοκίας και δωροληψίας για το φετινό ματς με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη (2-1), επειδή δεν αγωνίστηκαν οι Πίτου Γκαρσία, Κατσουράνης, Ναπολεόνι και Κιβρακίδης.

Τέλος να πούμε πως ο Γιώργος Ανδρεάδης πιστεύει πως η υπόθεση θα φύγει από τα χέρια του τον Σεπτέμβριο και θα δοθεί στον εισαγγελέα, ο οποίος θα αποφασίσει και το μέλλον των κατηγορουμένων.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ