ΕΛΛΑΔΑ

Στάθης: "Δεν ήταν σύλληψη, ήταν παράδοση"

Στάθης: "Δεν ήταν σύλληψη, ήταν παράδοση"
Χρήστος Στάθης Καβάλα

Τι δήλωσε σε ραδιοφωνικό σταθμό ο νομικός εκπρόσωπος του Μάκη Ψωμιάδη, Χρήστος Στάθης, μια ημέρα μετά την προσαγωγή του πελάτη του

Ο δικηγόρος του Μάκη Ψωμιάδη, Χρήστος Στάθης, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό "Αθλητικό Metropolis" τονίζοντας, μεταξύ άλλων, πως ο πελάτης του παραδόθηκε μόνος του και δεν συνελήφθη.

"Έγινε μια παράδοση του Μάκη Ψωμιάδη, είχαμε συνεννοηθεί με τον πρόεδρο. Κάποιοι ήθελαν να παρουσιάσουν σαν σύλληψη αυτή την αυθόρμητη παράδοση. Ήταν 300 μέτρα από το σπίτι του".

Η υπόθεση ξεκίνησε στα τέλη Ιουνίου, φτάσαμε στον Αύγουστο η δικογραφία απουσίαζε φαντάζεστε να παρουσιάζονταν ο Ψωμιάδης χωρίς την δικογραφία; Δεν θα τον άκουγε κανείς τέλη Ιουνίου", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

"Θεωρεί τον ευατό του ως πολιτικό κρατούμενο, σίγουρα δεν είναι πολιτικός κρατούμενος, πάντως δεν υπάρχει κανένα στοιχείο στην δικογραφία για αυτόν. Εμπλέκεται σε κάποιες καφενειακές συζητήσεις. Θεωρεί ότι κάποιοι έχουν προηγούμενα μαζί του και θέλουν να το μπλέξουν. Η σχέση του με την ΠΑΕ Καβάλα είναι αυτή που ήταν πάντα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ