ΕΛΛΑΔΑ

Στα πλέι οφ τα Τρίκαλα;

Στα πλέι οφ τα Τρίκαλα;
INTIME SPORTS

Ανακλήθηκε η πρωτόδικη απόφαση για την αποβολή των Τρικάλων και έχουν πλέον δικαίωμα συμμετοχής στα πλέι οφ της Football League. Τι αναφέρει η απόφαση.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ αποφάσισε να εξαφανίσει την απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Football League-Football League 2.

Στην ομάδα της Θεσσαλίας επιβλήθηκε χρηματική ποινή 45.000 ευρώ, στον Νικ. Γαλανόπουλο πειθαρχική ποινή απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δώδεκα (12) μήνες και χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ και στον Ε.Πλεξίδα ποινήαποκλεισμού έξι (6) αγώνων και χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ.

Η Επιτροπή Εφέσεων της Ομοσπονδίας πάντως πέταξε το μπαλάκι στην πειθαρχική επιτροπή της Football League-Football League 2 για την άσκηση πειθαρχικών διώξεων.

H ανακοίνωση ανέφερε: "H Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ΄αριθμ. 175/19-7-2011 απόφασή τηςδέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ, του ΝΙΚ.ΓΑΛΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ και του ΕΥΑΓ. ΠΛΕΞΙΔΑ κατά της υπ΄αριθμ. 280/13-7-2011 απόφασης της ΠΕ/FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE

2. Εξαφανίζει στο σύνολό της την εκκαλουμένη απόφαση. Διακρατεί και δικάζειτην υπόθεσηστην ουσία. Δέχεται ότι οι εκκαλούντεςτέλεσαν την αποδοθείσα σε αυτούς πειθαρχική παράβαση οι μεν δύο πρώτοιτης πλαστογραφίαςμετά χρήσεως ο δετρίτος της ηθικήςεις αυτήν αυτουργίας.

Επιβάλλει στη ΠΑΕ ΤΡΙΚΑΛΑ χρηματική ποινή σαράντα πέντε χιλιάδων (45.000) ευρώ, στον ΝΙΚ. ΓΑΛΑΝΑΚΟΠΟΥΛΟ την πειθαρχική ποινή απαγόρευσης εκτελέσεως οποιασδήποτε δραστηριότητας που σχετίζεται με το ποδόσφαιρο για δώδεκα (12) μήνες και χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ και στον ΠΛΕΞΙΔΑ Ε. ποινήαποκλεισμού έξι (6) αγώνων και χρηματική ποινή δεκαπέντε χιλιάδων (15.000) ευρώ.

Αντίγραφο της παρούσης να διαβιβαστεί με επιμέλεια της γραμματέως στο αρμόδιο Δικαιοδοτικό Οργανοτης FOOTBALL LEAGUE-LEAGUE 2 για την άσκηση πειθαρχικής διώξεως προκειμένουνα προβείστις νόμιμες ενέργειες αναφορικά με την ανάκλησητου από 7-9-2010 πιστοποιητικού που χορηγήθηκε στην πρώτητων εκκαλούντων, η οποία διατάχθηκε με την από 5-7-2011 απόφαση τηςΕπιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού, πειθαρχικό παράπτωμα για το οποίο δεν έχειασκηθεί πειθαρχική δίωξη".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ