Στα θρανία για προπονητής ο Σαλπιγγίδης

Σαλπιγγίδης

Στα θρανία για προπονητής ο Σαλπιγγίδης

Ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης ετοιμάζεται να καθίσει στα θρανία για να βγάλει δίπλωμα προπονητή UEFA Β'. Εξέταση στη θεωρία για Νταμπίζα, Γκούμα, Νικοπολίδη, Ελευθερόπουλο και Δέλλα.

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τα ονόματα των υποψήφιων προπονητών που θα πάρουν μέρος στη σχολή UEFA B' στη Θεσσαλονίκη 15-29/5/2017. Ανάμεσα σε αυτούς ο παλαίμαχος διεθνής του ΠΑΟΚ, του Παναθηναϊκού, της ΑΕΛ και της Εθνικής, Δημήτρης Σαλπιγγίδης.

Στο ίδιο θρανίο με τον "Σάλπι" μεταξύ άλλων και οι Ηλίας Αναστασάκος, Αγαπητός Αμπελάς, Γιώργος Μακρής και Μάκης Μπελεβώνης. Όπως ενημέρωσε η Ομοσπονδία: "Οι υποψήφιοι προπονητές να καταβάλουν το παράβολο των 650€ στον τραπεζικό λογαριασμό που τηρεί η ΕΠΣ Μακεδονίας στην Τράπεζα Πειραιώς (5236021796699) έως και τις 7 Απριλίου 2017 (πληροφορίες ΕΠΣ Μακεδονίας, τηλ. 2310-284285, 286279)".

Μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε το πρόγραμμα της σχολής επανεξέτασης κατηγορίας UEFA PRO. Διεθνείς του Euro 2004 θα επανεξεταστούν στη θεωρία: "Στις 7 ή 8/4/2017 (θα προηγηθεί σχετική ενημέρωση) στο ξενοδοχείο Savoy στον Πειραιά θα εξεταστούν στη θεωρία οι: Νταμπίζας Νίκος, Πριόνας Αντώνης, Γκούμας Γιάννης, Γεωργόπουλος Βασίλης, Νικοπολίδης Αντώνης, Ελευθερόπουλος Δημήτρης, Δέλλας Τραϊανός".

 
SHARE

BEST OF NETWORK

H Brennah Black κηρύσσει επισήμως την έναρξη των διακοπών

Το σαγηνευτικό μοντέλο κόβει την κορδέλα με μια φωτογράφιση που θα μας μείνει αξέχαστη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΤΟ SPORT24