ΕΛΛΑΔΑ

Ο Σουμπίνιο κλωνοποιήθηκε!

Ο Σουμπίνιο κλωνοποιήθηκε!
Σουμπίνιο

Ο Σουμπίνιο είναι ο πρώτος ποδοσφαιριστής που "κλωνοποιήθηκε" και αγωνίστηκε την ίδια αγωνιστική με δυο διαφορετικές ομάδες (videos)

Στην Ελλάδα μέχρι πρόσφατα νομίζαμε πως είχαμε δει τα πάντα - που λέμε-, αφού κάθε σεζόν όλο και κάτι περίεργο θα συμβεί.

Φέτος μετά την ιστορία με τα "στημένα ματς" και τις συνομιλίες τα πράγματα κάπως είχαν ηρεμήσει. Ήρθε όμως κάτι ολίγον τι διαστημικό και μας... έστειλε στα ουράνια.

Στο πρωτάθλημα της Superleague λοιπόν συνέβη κάτι που συναντάμε συνήθως σε ταινίες επιστημονικής φαντασίας τύπου Star Trek.

Ένας ποδοσφαιριστής κατάφερε να αγωνιστεί την ίδια αγωνιστική με τη φανέλα δυο διαφορετικών ομάδων, σκόραρε και με τις δυο και μπήκε στις κατηγορίες των κορυφαίων της διοργανώτριας με δυο διαφορετικές ομάδες. Μπερδευτήκατε; Καλά κάνατε!

Ας τα πάρουμε, χρονικά, από την αρχή...

Οκτώβριος 2011

Ο ΟΦΗ υποδέχεται την ΑΕΚ στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και παίρνει μία μεγάλη νίκη με 3-1. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σουμπίνιο που βάζει το δεύτερο γκολ των Κρητικών και φτιάχνει άλλο ένα. Όλα καλά; Όλα καλά.

Φεβρουάριος 2012

Ο Λεβαδειακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και τον κερδίζει με 2-0, με αποτέλεσμα να ξεφύγει από τις θέσεις που οδηγούν στον υποβιβασμό. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Σουμπίνιο που πέτυχε και τα δυο γκολ. Μισό λεπτό. Πως γένεν αυτό (που είπε κάποτε και μία ψυχή);

Κι όμως γίνεται μιας και ο Σουμπίνιο τέσσερις μήνες μετά μετακόμισε από τον ΟΦΗ στον Λεβαδειακό.

Το πιο αστείο της υπόθεσης είναι πως ο Βραζιλιάνος άσος βρέθηκε ταυτόχρονα υποψήφιος για MVP με τον Λεβαδειακό και ως το παίκτης με το καλύτερο γκολ με τον ΟΦΗ! Επόμενο βήμα να τετραγωνίσουμε τον κύκλο.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ