ΕΛΛΑΔΑ

Ρόβας: "Ευχαριστώ τον Πανιώνιο για την εξόφληση των δεδουλευμένων μου"

Ρόβας: "Ευχαριστώ τον Πανιώνιο για την εξόφληση των δεδουλευμένων μου"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βασίλης Ρόβας ευχαρίστησε τον Πανιώνιο για το γεγονός ότι τήρησε τα συμφωνηθέντα και του κατέβαλλε τα δεδουλευμένα παρά τις δυσκολίες της εποχής, τονίζοντας ότι αυτό σπανίζει πλέον στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Πανιώνιος και Ρόβας είχαν έρθει σε συμφωνία για την καταβολή των δεδουλευμένων, οι "κυανέρυθροι" τήρησαν τον λόγο τους και εξόφλησαν τον ποδοσφαιριστή, που με τη σειρά του προχώρησε σε ευχαριστήρια ανακοίνωση προς τη διοίκηση.

Ο Βασίλης Ρόβας ευχαρίστησε τον Πανιώνιο "για το γεγονός ότι κατάφεραν κάτω από δύσκολες συνθήκες και σε ένα οριακό οικονομικό περιβάλλον να μου καταβάλουν τα συμφωνηθέντα και να τηρήσουν τον λόγο τους, κάτι που σπανίζει πια στο ελληνικό ποδόσφαιρο" και ευχήθηκε ό,τι καλύτερο για τη συνέχεια της ομάδας σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια δήλωσε του ποδοσφαιριστή:

"Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση του Πανιωνίου για την εξόφληση των δεδουλευμένων μου για την θητεία μου στην ομάδα της Νέας Σμύρνης για ένα χρόνο, διάστημα στο οποίο έζησα πολύ καλές στιγμές και έδωσα το 100% για την «κυανέρυθρη» φανέλα και την επίτευξη των στόχων.

Θέλω να τους ευχαριστήσω για το γεγονός ότι κατάφεραν κάτω από δύσκολες συνθήκες και σε ένα οριακό οικονομικό περιβάλλον να μου καταβάλουν τα συμφωνηθέντα και να τηρήσουν τον λόγο τους, κάτι που σπανίζει πια στο ελληνικό ποδόσφαιρο.

Εύχομαι στην διοίκηση του Πανιωνίου και τους φίλους του ότι καλύτερο στην πορεία τους στην Super League και την επικείμενη επιστροφή τους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ανάγκη τον ιστορικό Πανιώνιο.

Βασίλης Ρόβας".

Photo Credits: ACTION IMAGES

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ