ΕΛΛΑΔΑ

Ραντεβού θανάτου απέτρεψε η ΕΛ.ΑΣ. στο Χαϊδάρι

Ραντεβού θανάτου απέτρεψε η ΕΛ.ΑΣ. στο Χαϊδάρι
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ραντεβού θανάτου μεταξύ χούλιγκαν, που θα μπορούσε να προκαλέσει τραγωδία, απέτρεψε η ΕΛ.ΑΣ. σε πάρκο κοντά στο πρώην στρατόπεδο του ΚΕΒΟΠ στο Χαϊδάρι.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι το ραντεβού θα γινόταν το βράδυ της Τετάρτης, μία ημέρα πριν τον 4ο τελικό της Stoiximan.gr Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό.

Οι πληροφορίες για το ραντεβού θανάτου είχαν ως αποδέκτες και αστυνομικούς, οι οποίοι έφτασαν στην περιοχή με αποτέλεσμα οι χούλιγκαν να τραπούν σε φυγή υπό το φόβο συλλήψεων. Άφησαν όμως εκεί μέρος του «οπλοστασίου», όπως 18 καπνογόνα, ένα ξύλινο μπαστούνι του μπέιζμπολ, πέντε ξύλινα κοντάρια και τρεις ξύλινες τάβλες. Τα ευρήματα μεταφέρθηκαν στα εγκληματολογικά εργαστήρια για έρευνα και εντοπισμό τυχόν αποτυπωμάτων και γενετικού υλικού.

Ένα ακόμη ραντεβού βίας ανάμεσα σε χούλιγκαν είχε εξελιχθεί τον περασμένο Μάρτιο στο Παλαιό Φάληρο με αφορμή τον αγώνα βόλεϊ γυναικών μεταξύ Παναθηναϊκού και Ολυμπιακού για το Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ήταν μία ακόμη σύρραξη χούλιγκαν που οργανώθηκε μέσω των social media, με αιτία τη συμπλήρωση 10 χρόνων από τη δολοφονία του 22χρονου οπαδού του Παναθηναϊκού Μιχάλη Φιλόπουλου.

Πηγή: Huffingtonpost.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ