ΕΛΛΑΔΑ

Προτάθηκε και στην Superleague o Μπαρμπόσα

Προτάθηκε και στην Superleague o Μπαρμπόσα

Ο Έλντερ Μπαρμπόσα έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες της Superleague, αλλά και την ΑΕΚ, με την Μπράγκα να έχει το καρπούζι και το μαχαίρι.

Το όνομα του Πορτογάλου άσου της Μπράγκα δεν είναι άγνωστο στους Έλληνες φιλάθλους, αφού από το ξεκίνημα της μεταγραφικής περιόδου έχει "παίξει" σε διάφορα ρεπορτάζ ομάδων. Οι μέρες περνούν και θα πρέπει να αποφασίσει που θα συνεχίσει την καριέρα του.

Ο παίκτης έχει προταθεί σε αρκετές ομάδες επιπέδου Superleague (μαζί φυσικά και η ΑΕΚ άσχετα αν βρίσκεται τώρα στην football league) και η αλήθεια είναι πως κάποιες εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του.

Το κασέ του δεν είναι απαγορευτικό (αν και χρειάζεται να γίνει η υπέρβαση), ενώ και η ίδια η Μπράγκα (που δεν τον υπολογίζει), μπορεί να τον δώσει κρατώντας ένα μεγάλο ποσοστό μεταπώλησης.

Βέβαια δημοσιεύματα από την Πορτογαλία την Τρίτη (και την Δευτέρα) ανέφεραν πως ο παίκτης έμεινε ελεύθερος, κάτι που όπως είναι λογικό θα αλλάξει και τα δεδομένα.

Παναιτωλικός, Ατρόμητος, και Παναθηναϊκός πάντως είναι μέσα στις ομάδες που είπαμε, ενώ το ίδιο ισχύει και για την Καλλονή.

Ο Μπαρμπόσα αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός και τη σεζόν που μας πέρασε φόρεσε τα χρώματα της Αλμερίας με την οποία μέτρησε 31 εμφανίσεις, 1 γκολ, καμία ασίστ (1.198 λεπτά χρόνου συμμετοχής).

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ