ΕΛΛΑΔΑ

Προς Μόναχο 1860 ο Τζαβέλλας

Προς Μόναχο 1860 ο Τζαβέλλας

Ο Γιώργος Τζαβέλλας βαρέθηκε να περιμένει τους Άραβες στον Παναθηναϊκό και τα βρήκε προφορικά με τους "Άραβες" της Μόναχο 1860

Ο διεθνής αριστερός φουλ μπακ δεν υπολογίζεται από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης και έτσι βρέθηκε στη χώρα μας και τον Πανιώνιο με σκοπό να διατηρηθεί σε καλή κατάσταση.

Δημοσιεύματα ήθελαν τον 25χρονο άσο να βρίσκεται στους μεταγραφικούς στόχους του Βλάση Τσάκα, όμως όπως φαίνεται κουράστηκε να περιμένει και τράβηξε άλλο δρόμο.

Δημοσιεύματα από τη Γερμανία θέλουν τον Γιώργο Τζαβέλλα να έχει συμφωνήσει προφορικά με την Μόναχο 1860, παίρνοντας το ΟΚ από την ομάδα του, και θα μετακομίσει με τη μορφή δανεισμού.

Εκεί θα βρει έναν γνώριμο μας, καθώς προπονητής της Μόναχο είναι ο Μάουρερ που πέρασε από ΟΦΗ, Ρόδο και Καβάλλα. Αξίζει να αναφέρουμε πως πριν λίγες ημέρες η Μόναχο 1860 άλλαξε ιδιοκτησιακό καθεστώς.

Τα ηνία του συλλόγου έχει αναλάβει Ιορδανός επενδυτής που έχει ως σκοπό να επαναφέρει την ομάδα στην πρώτη κατηγορία ( η 1860 βρίσκεται στην 6η θέση, 7 πόντους πίσω από τις ομάδες που ανεβαίνουν).

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ