ΕΛΛΑΔΑ

Πειθαρχική δίωξη σε Κατίδη για τον πανηγυρισμό

Πειθαρχική δίωξη σε Κατίδη για τον πανηγυρισμό

Ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, άσκησε το μεσημέρι πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Γιώργου Κατίδη αλλά και της ΠΑΕ ΑΕΚ για τον πανηγυρισμό του διεθνή ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Βέροια.

Πειθαρχική δίωξη σε βάρος του Γιώργου Κατίδη αλλά και της ΠΑΕ ΑΕΚ άσκησε το μεσημέρι ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Πετρόπουλος, με αφορμή τον πανηγυρισμό του διεθνή ποδοσφαιριστή στο παιχνίδι του περασμένου Σαββάτου με την Βέροια.

Πανηγυρισμό που ακολούθησε του δεύτερου και νικητήριου γκολ της "Ένωσης" στο τελικό 2-1 στο ΟΑΚΑ.

Μάλιστα με βάση το άρθρο 23 του πειθαρχικού κώδικα της ΕΠΟ περί ρατσισμού ο Κατίδης κινδυνεύει με ποινή τουλάχιστον πέντε αγωνιστικών αλλά και πρόστιμο και η ΠΑΕ ΑΕΚ κινδυνεύει να χάσει το παιχνίδι στα χαρτιά.

Ωστόσο θα πρέπει να σημειωθεί ότι στις τάξεις της ΠΑΕ ΑΕΚ δεν ανησυχούνε ενώ εκτός της ΠΑΕ Βέροια την υπόθεση της τιμωρίας της ΠΑΕ ΑΕΚ παρακολουθούν οι ΠΑΕ Άρης και Κέρκυρα που έχουν έννομο συμφέρον.

Αναλυτικά η κλήση του Ποδοσφαιρικού εισαγγελέα:

" Ο κ. Κωνσταντίνος Πετρόπουλος άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος του ποδοσφαιριστή Γ. Κατίδη και της ΠΑΕ ΑΕΚ για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις του άρθρου 23 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει από 1-6-2012".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ