ΕΛΛΑΔΑ

Πιλάβιος, ο δικηγόρος του Κοτσόλη!

Πιλάβιος, ο δικηγόρος του Κοτσόλη!
INTIME SPORTS

Με αφορμή την απόκτηση του Στέφανου Κοτσόλη από τον Παναθηναϊκό, το RedPlanet.gr αποκαλύπτει πως δικηγόρος του παίκτη μέχρι πρότινος ήταν ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Πολύς θόρυβος έχει ξεσπάσει με την μεταγραφή του Στέφανου Κοτσόλη στους "πράσινους". Η ΕΠΟ έδωσε παράταση για την απόκτηση ελεύθερων παικτών και το "τριφύλλι" επωφελήθηκε αποκτώντας τον πρώην τερματοφύλακα της Ομόνοιας.

Από την πλευρά τους, οι Πειραιώτες εξέφρασαν την δυσαρέσκειά τους για το συγκεκριμένο γεγονός, χαρακτηρίζοντας ως προσχηματική και αυθαίρετη την παράταση, καθώς οι νόμοι θεσπίζονται για να τηρούνται.

Και μέσα σ' όλα αυτά, ήρθε και η αποκάλυψη του RedPlanet.gr για το παρελθόν της σχέσης του Στέφανου Κοτσόλη με τον Σοφοκλή Πιλάβιο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει το RedPlanet.gr ο Έλληνας πορτιέρο, είχε μέχρι πρότινος δικηγόρο τον πρόεδρο της ΕΠΟ.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος δηλαδή, έφτιαχνε στο πρόσφατο παρελθόν τα συμβόλαια του πρώην πελάτη του, Στέφανου Κοτσόλη. Τώρα κατά πόσο συνδέεται το ένα γεγονός με το άλλο κανείς δεν ξέρει και σίγουρα δεν φαντάζει περίεργη η συνεργασία των δύο ανθρώπων, αφού ο Πιλάβιος ασκούσε το επάγγελμα του δικηγόρου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ