ΕΛΛΑΔΑ

Πιλάβιος:"Απαγόρευση βεγγαλικών-φωτοβολίδων"

Πιλάβιος:"Απαγόρευση βεγγαλικών-φωτοβολίδων"
INTIME SPORTS

Στον νέο αυστηρότερο κώδικα για την καταπολέμηση της βίας με την απαγόρευση των βεγγαλικών και των φωτοβολίδων, αναφέρθηκε ο Σοφοκλής Πιλάβιος.

Με δηλώσεις του στο πρακτορείο "Reuters", ο πρόεδρος της ΕΠΟ μίλησε για τις προσπάθειες της Ομοσπονδίας για εξάλειψη του φαινομένου.

Παράλληλα τόνισε ότι θα χρειαστεί η συνδρομή τόσο της πολιτείας όσο και της αστυνομίας.

" Προσπαθούμε να δημιουργήσουμε έναν αυστηρότερο κώδικα και θα το κάνουμε αυτό απαγορεύοντας την είσοδο βεγγαλικών και φωτοβολίδων.Θέλουμε να έχουμε την

βοήθεια και τη συνεισφορά της πολιτείας και της αστυνομίας και των ομάδων που έχουν τους οπαδούς που δημιουργούν αυτό το μεγάλο πρόβλημα", είπε αρχικά.

Συνεχίζοντας με αφορμή και την φωτοβολίδα στον Σεμπάστιαν Σάχα στον επαναληπτικό ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, ανέφερε ότι η αλλαγή με την απαγόρευση των βεγγαλικών και των φωτοβολίδων πρέπει να περάσει από την γενική συνέλευση της ΕΠΟ το καλοκαίρι:

"Η αλλαγή πρέπει να εγκριθεί από τη γενική συνέλευση της Ελληνικής Ομοσπονδίας τον Ιούνιο και θα τεθεί σε ισχύ άμεσα.Πρέπει να μελετήσουμε τους νόμους και να εκφράσουμε τη γνώμη μας, η οποία νομίζω ότι είναι στην σωστή κατεύθυνση", ανέφερε.

Όσο για την απεργία των παικτών, ο πρόεδρος της ΕΠΟ, σημείωσε:" Καταλαβαίνω τι έκαναν οι παίκτες, ήθελαν να στείλουν ένα μήνυμα αλλά δεν νομίζω ότι η απεργία είναι κάτι που θα λύσει τα προβλήματα".

Τέλος για τη συμπεριφορά των Ελλήνων παικτών στους αγώνες της Ευρώπης, απάντησε: "Οι Έλληνες φίλαθλοι έχουν αποδείξει ότι όταν παρακολουθούν τις ομάδες τους στην Ευρώπη και πιστεύουν ότι είναι για το δικό τους καλό, μπορούν να τα καταφέρουν και έχουμε καλή ατμόσφαιρα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ