ΕΛΛΑΔΑ

Οικονόμου: "Υπάρχει ενδιαφέρον όχι όμως πρόταση"

Οικονόμου: "Υπάρχει ενδιαφέρον όχι όμως πρόταση"
Οικονόμου INTIME SPORTS

Ο Βαγγέλης Οικονόμου μίλησε στο Sport24.gr για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ προς το πρόσωπο του.

Όπως έχουμε πει πολλές φορές η ΕΠΟ εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία οι ποδοσφαιριστές των ομάδων που υποβιβάστηκαν στην Δ' Εθνική, έχουν το δικαίωμα να υπογράψουν σε όποια ομάδα επιθυμούν μέχρι τις 14 Οκτωβρίου.

Ένας από τους ποδοσφαιριστές που έχει συγκεντρώσει πολλά βλέμματα επάνω του τα τελευταία δυο χρόνια είναι ο Βαγγέλης Οικονόμου, που μέχρι πρότινος άνηκε στην ομάδα της Καβάλας.

Ο 24χρονος αριστερός φουλ μπακ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από την Ελλάδα, όμως ακόμα δεν έχει αποφασίσει τι θα κάνει. Μάλιστα το τελευταίο διάστημα δημοσιεύματα τον έφερναν μία ανάσα από την ΑΕΚ, κάτι το οποίο όμως μας δήλωσε δεν ισχύει:

"Ενδιαφέρον από την ΑΕΚ υπάρχει, όμως επίσημη πρόταση και επαφές μεταξύ των δυο πλευρών δεν έχουν γίνει. Διάβασα μάλιστα κάποια δημοσιεύματα που έλεγαν πως πήγα και στα Σπάτα, αλλά δεν έχουν καμία βάση", μας είπε αρχικά.

Για το αν έχει πρόταση από τον ΠΑΟΚ κι άλλες ομάδες μας είπε: " Έχω προτάσεις από πολλές ομάδες στην Ελλάδα, όμως αυτά τα χειρίζεται ο μάνατζερ μου. Μέχρι τις 14 Οκτωβρίου υπάρχει παράταση για τα παιδιά που έμειναν ελεύθερα τελευταία στιγμή. Θα καθίσουμε μαζί με τον εκπρόσωπο μου, θα τα βάλουμε κάτω και θα διαλέξουμε την πιο καλή πρόταση".

Για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να τον δούμε στο εξωτερικό, μας είπε: "Ακόμα δεν υπάρχει κάποια τέτοια πρόταση, όμως φυσικά και θα με ενδιέφερε. Το εξωτερικό είναι πάντα μία σπουδαία προοπτική".

Κλείνοντας συμπλήρωσε σε ερώτηση μας για το αν θα προτιμούσε την Ελλάδα ή το εξωτερικό: "Η αλήθεια είναι πως αν είχα την επιλογή να πάω έξω θα διάλεγα αυτή κι όχι να μείνω στην Ελλάδα. Όμως ακόμα περιμένω. Όπως είπα θα τα συζητήσω με τον μάνατζερ μου. Δεν αποκλείω τίποτα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ