ΕΛΛΑΔΑ

Οι αντιμνημονιακοί οπαδοί δείχνουν το δρόμο

Οι αντιμνημονιακοί οπαδοί δείχνουν το δρόμο
INTIME SPORTS

Λίγες ώρες πριν την κρίσιμη ψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης, οι Έλληνες οπαδοί δείχνουν την αντίθεσή τους στα νέα αβάσταχτα μέτρα και ετοιμάζονται για την συγκέντρωση που θα γίνει στο Σύνταγμα. Δείτε εικόνες.

Η πολιτική στην Ελλάδα σπάνια συσχετιζόταν με το ποδόσφαιρο. Σε άλλες χώρες είναι "ένα" με τον βασιλιά των σπορ και πολλά ντέρμπι-μίσους, κρύβουν από πίσω τους διαφορετικές πολιτικές πεποιθήσεις, όχι όμως και στην χώρα μας. Τουλάχιστον τις τελευταίες δεκαετίες.

Τώρα όμως, που η πολιτική έχει μπει στη ζωή του Έλληνα και αποτελεί μέρος της καθημερινότητάς του, αφού πλήττει την τσέπη του και βάζει σε ρίσκο τη ζωή του, οι οπαδοί θέλουν δεν θέλουν αντιδρούν. Αντιδρούν στα νέα βάναυσα μέτρα, που δεν ξέρουμε αν θα σώσουν τη χώρα μας από την χρεοκοπία, αλλά σίγουρα θα κάνουν τους Έλληνες πιο φτωχούς και πιθανότατα έναν... εξαθλιωμένο λαό.

Το ποδόσφαιρο λοιπόν, ως λαϊκό άθλημα είναι κατά κάποιον τρόπο ο καθρέφτης της κοινωνίας και του Λαού, που έχει αγανακτήσει, έχει "γονατίσει" από τις καθημερινές θυσίες, τους φόρους και την ανεργία και απροστάτευτος στις ορέξεις των τραπεζών, μοιάζει έτοιμος να αντιδράσει και να ζητήσει μια καλύτερη ζωή και πάνω απ' όλα ένα καλύτερο μέλλον.

Δεν είναι τυχαίο φαινόμενο τα πανό και τα συνθήματα που ακούμε στα ποδοσφαιρικά γήπεδα κατά της κυβέρνησης και της αντιλαϊκής πολιτικής που ακολουθεί το τελευταίο διάστημα, αφού ο κόμπος μοιάζει πως έχει φτάσει στο χτένι. Το είδαμε και σ' ένα μπασκετικό γήπεδο (στο ματς Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε την Πέμπτη), πιθανότατα να το δούμε και σ' άλλα γήπεδα την Κυριακή.

Οι αντιμνημονιακοί οπαδοί δείχνουν το δρόμο
INTIME SPORTS

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Λουκάς Παπαδήμος, στο διάγγελμά του προς τον ελληνικό Λαό μίλησε για πολύ κρίσιμες ώρες, όμως το μήνυμα που έστειλαν λίγη ώρα νωρίτερα οι οπαδοί του Πανιωνίου στο ματς με τον ΠΑΣ ήταν ξεκάθαρο. "Αύριο θα πάτε αδιάβαστοι", έγραφε το πανό, σχολιάζοντας και τη δήλωση του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη , ο οποίος είχε αποκαλύψει πως δεν διάβασε το πρώτο μνημόνιο.

Η Κυριακή λοιπόν, είναι μια πολύ κρίσιμη ημέρα για την Ελλάδα, αφού θα τεθεί προς ψήφιση η νέα δανειακή σύμβαση ( δεν είναι λίγοι οι αντάρτες τις τρικομματικής κυβέρνησης ), ενώ την ίδια ώρα έξω από την Βουλή αναμένεται να γίνει μαζική συγκέντρωση, με τον κόσμο να λέει το δικό του "ΟΧΙ".

Για να ενημερωθείτε για όλες τις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα μπείτε στο News247!

"Όλοι ενάντια στην Δημοκτατορία"

Στο μεταξύ, η "Αυτόνομη Θύρα 10" εξέδωσε ανακοίνωση στην επίσημη ιστοσελίδας της και καλεί όλους τους φιλάθλους του Ηρακλή να συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις κατά της κυβέρνησης.

"Ονειρευόμαστε ότι η γη που δουλεύουμε μας ανήκει. Ονειρευόμαστε ότι ο ιδρώτας μας, πληρώνεται με δικαιοσύνη και αλήθεια. Ονειρευόμαστε ότι υπάρχει σχολείο για να γιατρέψουμε την άγνοια και φάρμακα για να τρομάξουμε τον θάνατο. Ονειρευόμαστε ότι τα σπίτια μας φωτίζονται και ότι τα τραπέζια μας γεμίζουν. Ονειρευόμαστε ότι η γη μας είναι λεύτερη και ότι είναι θέμα του λαού μας να κυβερνά και να κυβερνιέται. Ονειρευόμαστε πως είμαστε εντάξει με τον ίδιο μας τον εαυτό και με τον κόσμο γύρω. Ονειρευόμαστε ότι πρέπει να αγωνιστούμε για να αποκτήσουμε αυτό το όνειρο. Ονειρευόμαστε πως πρέπει να υπάρξουν νεκροί για να υπάρξει ζωή.

Ονειρευόμαστε και ξυπνάμε…

Τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Ένας άνεμος σηκώνεται και ανακατεύει τα πάντα, αυτός σηκώνεται και πάει να συναντήσει άλλους! Κάτι μας δείχνει πως η επιθυμία μας και το όνειρο μας, είναι επιθυμία και όνειρο πολλών και πάμε να τους βρούμε!!!

Η ΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ...

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΙΣ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ "ΔΗΜΟΚΤΑΤΟΡΙΑΣ".

Η ΑΥΤΟΝΟΜΗ ΘΥΡΑ 10 ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ ΜΑΣ!!!

ΛΑΕ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΗ ΤΟ ΣΑΛΠΙΣΜΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ ΔΩΘΗΚΕ.

ΑΣ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΙΔΡΥΣΗΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΠΙΟ ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΑΠΟ ΠΟΤΕ!!!

ΟΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!!"

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ