ΕΛΛΑΔΑ

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι στους Νέους

Ο Παναθηναϊκός πήρε το ντέρμπι στους Νέους
Παναθηναϊκός Νέοι INTIME SPORTS

Με γκολ του Ρισβάνη και του Γιαννιτσάνη ο Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι των Νέων με αντίπαλο τον Ολυμπιακό (2-1) και τον πλησίασε στην κορυφή. Ρότσα και Αλαφούζος ήταν στην Παιανία. Ποιοι διακρίθηκαν.

Τα ντέρμπι δεν είναι μόνο για τους μεγάλους αλλά και για τις ομάδες Νεών. Εκεί, οι "πράσινοι" αναδείχθηκαν οι μεγάλοι νικητές αν και το παιχνίδι ήταν μοιρασμένοι σε δύο ημίχρονο.

Οι μικροί του "τριφυλλιού" ξεκίνησαν δυνατά την αναμέτρηση και στο 23' άνοιξαν το σκορ χάρη σε κεφαλιά του Ρισβάνη, ενώ στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου θα μπορούσαν να διπλασιάσουν τα τέρματά τους, αν το σουτ του Μουζακίτη δεν κατάληξε δίπλα από το δοκάρι του Ολυμπιακού.

Στην επανάληψη, ήταν σειρά των παιδιών του Πειραιά να πατήσουν γκάζι και να πάρουν τα ηνία της αναμέτρησης. Η ισοφάριση ήταν θέμα χρόνου και ήρθε τελικά στο 76', χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιωαννίδη (76').

Κι ενώ το παιχνίδι πλησίαζε προς το τέλος, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να πάρουν και πάλι κεφάλι στο σκορ. Ο Δώνης έβγαλε ωραία κάθετη στον Γιαννιτσάνη, εκείνος ανατράπηκε εντός περιοχής από τον Σωτηράκο και ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτι. Ο παίκτης που το κέρδισε ανέλαβε και να το εκτελέσει και έτσι ο Γιαννιτσάνης έγραψε το τελικό 2-1.

Για τον Παναθηναϊκό κορυφαίοι ήταν οι Ρισβάνης, Δώνης, Μουζακίτης, ενώ για τον Ολυμπιακό οι Λεάντρο και Λύρας.

Μετά απ' αυτό το αποτέλεσμα, οι "πράσινοι" μείωσαν την διαφορά από τους πρωτοπόρους Πειραιώτες στους 2 βαθμούς, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως στην Παιανία ήταν τόσο ο Γιάννης Αλαφούζος, όσο και ο Χουάν Ραμόν Ρότσα.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ