ΕΛΛΑΔΑ

Μπεργκ: "Ας διακόψουν οριστικά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα"

Μπεργκ: "Ας διακόψουν οριστικά το πρωτάθλημα στην Ελλάδα"
Μπεργκ ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Μάρκους Μπεργκ δήλωσε στη Σουηδία ότι μια λύση για το ελληνικό ποδόσφαιρο, ώστε να σταματήσει η βία και τα επεισόδια, είναι να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα. Η τοποθέτηση του πρώην επιθετικού του Παναθηναϊκού.

Με αφορμή το γεγονός ότι έπαιξε μπροστά σε 90.000 οπαδούς στο Ιράν, στο Esteghlal - Αλ Αΐν, για το ασιατικό Champions League, ο Μάρκους Μπεργκ τοποθετήθηκε γι' αυτό στα σουηδικά ΜΜΕ. Ο πρώην επιθετικός του Παναθηναϊκού και νυν της Αλ Αΐν, δήλωσε ότι ήταν μία από τις πιο ευχάριστες στιγμές της καριέρας του, προσθέτοντας ότι και στην Ελλάδα υπάρχει τρέλα για το ποδόσφαιρο, αλλά πως δεν υπάρχουν τόσο μεγάλα γεγονότα.

Οι συμπατριώτες του, μετά και τη δήλωσή του για την Ελλάδα, κλήθηκε να σχολιάσει πώς βλέπει τα ποδοσφαιρικά γεγονότα στην πατρίδα μας και υποστήριξε ότι μια λύση για να σταματήσει η βία και τα επεισόδια, είναι να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα. Ο 32χρονος στράικερ ανέφερε τα εξής:

"Έζησα κι εγώ τέτοιες καταστάσεις και θα πρέπει να μπει ένα τέλος σε όλες αυτές τις αηδίες. Είναι άρρωστα όσα συμβαίνουν κάθε χρόνο. Στην πραγματικότητα, δεν ξέρω τι να πω. Ίσως να πρέπει να διακοπεί οριστικά το πρωτάθλημα, να έρθουν άνθρωποι από το εξωτερικό και να βρεθούν λύσεις".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ