ΕΛΛΑΔΑ

Μπαίνει στο ποδόσφαιρο ο Δ. Γιαννακόπουλος

Μπαίνει στο ποδόσφαιρο ο Δ. Γιαννακόπουλος
INTIME SPORTS

Έτοιμος να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, καθώς συμφώνησε να έχει στενή συνεργασία με τον πρόεδρο της ΑΕ Σπάρτης, Δημήτρη Νικόλαρο.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος συνηθίζει να είναι απρόβλεπτος με τις επιλογές του, μόνο που αυτή την φορά ξάφνιασε τους πάντες.

Ο ισχυρός άνδρας της "πράσινης" ΚΑΕ κατάγεται από την Σπάρτη, συγκεκριμένα από την περιοχή Σελλασία και έχει αποφασίσει να βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί στην αναβάθμιση του Νομού.

Έτσι λοιπόν, μετά από συνάντηση που είχε με τον επιχειρηματία και πρόεδρο της ΑΕ Σπάρτης, Δημήτρη Νικόλαρο, αποφάσισε μέσα στις κινήσεις που θα κάνει για την περιοχή του να έχει στενή συνεργασία με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και να βοηθήσει την ομάδα με όποιο τρόπο έχει την δυνατότητα.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του flynews.gr το μεσημέρι του Σαββάτου ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος βρέθηκε στη Σπάρτη και συγκεκριμένα στο εργοστάσιο του επιχειρηματία, Δημήτρη Νικόλαρου.

Εκεί λοιπόν με τη παρουσία άλλων παραγόντων αλλά και του Δημάρχου Σπάρτης κ. Αργειτάκου συζήτησαν το ενδεχόμενο ανάληψης της ΑΕ Σπάρτης από τον κ. Γιαννακόπουλο. Τελικά αφού τον ενημέρωσαν λεπτομερώς για όλα τα θέματα της ομάδας η συμφωνία επετεύχθη.

Στα πρώτα κιόλας λόγια του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έκανε σαφές ότι η ΑΕ Σπάρτης από τη Δευτέρα γυρίζει σελίδα και στόχος του είναι τα επόμενα τρία χρόνια η ομάδα να βρίσκεται στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του FLY FM 89.7 & flynews.gr ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έδωσε εντολή στο Δ. Νικόλαρο ο οποίος και θα είναι υπεύθυνος και το δεξί του χέρι στην ομάδα τουλάχιστον τη πρώτη χρονιά, να ξεκινήσει από αύριο τον σχεδιασμό της ομάδας.

Πολύ κοντά σε συμφωνία να αναλάβει προπονητής της ΑΕ Σπάρτης βρίσκεται ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Γιώργος Ρασιάς. Μάλιστα οι συζητήσεις ήδη βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται μέσα στην εβδομάδα να ανακοινωθεί και επίσημα, ενώ την Δευτέρα αναμένεται να συσταθεί το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της ΑΕ Σπάρτης.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκτός από την ομάδα ζήτησε και ενημερώθηκε από το Δήμαρχο Σπάρτης για τα θέματα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, τα πολιτιστικά δρώμενα, το Σαϊνοπούλειο αμφιθέατρο αλλά και για άλλες δραστηριότητες/

Αμέσως μετά τη συνάντηση ο κ. Γιαννακόπουλος κατευθύνθηκε προς τις θαλάσσιες περιοχές του Νομού και μάλιστα του πρότειναν και είδε συγκεκριμένα οικόπεδα καθώς ενδιαφέρεται να αποκτήσει εξοχική κατοικία στην περιοχή.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ