ΕΛΛΑΔΑ

Μητρόπουλος: "Η εξαγορά μιας Ενωσης κόστισε 420.000 ευρώ"

Μητρόπουλος: "Η εξαγορά μιας Ενωσης κόστισε 420.000 ευρώ"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Βίκτορας Μητρόπουλος έκανε αποκαλύψεις σχετικά με τα όσα συμβαίνουν στις εκλογές της ΕΠΟ τονίζοντας ότι μία Ενωση πήρε 420.000 ευρώ για να αλλάξει στρατόπεδο.

Για τις εκλογές της ΕΠΟ μίλησε ο πρώην πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Βίκτορας Μητρόπουλος. Κατά τη διάρκεια ραδιοφωνικής του συνέντευξης αποκάλυψε ότι υπάρχουν Ενώσεις οι οποίες εξαγοράζονται, αποκαλύπτοντας ότι μία από αυτές πήρε 420.000 ευρώ.

Χαρακτηριστικά αποσπάσματα από το "Metropolis 95.5 fm"

Για την αξιοπιστία: "Αν υπάρχει μια χρηστή διοίκηση στην ΕΠΟ, η οποία μπορεί να βάλει τα όρια, οποιοσδήποτε βάζει λεφτά είναι ευπρόσδεκτος, αρκεί να βάλει κανόνες η ΕΠΟ. Οι χορηγοί φεύγουν τρέχοντας, δεν υπάρχει χορηγός στις ομάδες. Το Πρωτάθλημα έχει καταβαραθρωθεί οικονομικά γιατί δεν έρχονται χορηγοί".

Για τις εκλογές της ΕΠΟ: "Για να δούμε θα γίνουν; Υπάρχουν θέματα νομικής φύσεως σημαντικά που ίσως δεν επιτρέψουν να γίνουν".

Για τους τρόπους προσέλκυσης των ενώσεων: "Είναι 50-55 άτομα που κάνουν κουμάντο. Αυτοί με βάση το αυτοδιοίκητο έβαλαν τους κανόνες. Ο πρόεδρος είναι ένας από τους τρεις που ψηφίζει και ορίζει τους άλλους δύο. Είναι σημαδεμένη η τράπουλα. Από εκεί και πέρα, έχουν μπει κάποιοι άνθρωποι που πράγματι θεωρώ ότι είναι επενδυτές. Ο Αλαφούζος γλίτωσε τον Παναθηναϊκό από τη χρεωκοπία.

Ο Σαββίδης έβαλε στον ΠΑΟΚ 55-60 εκατομμύρια και ο Μαρινάκης έβαλε λεφτά στον Ολυμπιακό. Και οι άνθρωποι αυτοί επιδίδονται σε πλειοδοτικό αγώνα πώς θα προσελκύσουν Ενώσεις. Αν δεν το κάνει ο ένας, θα το κάνει ο άλλος. Και έχουμε το ίδιο έργο κάθε τέσσερα χρόνια, κάποιοι να αυξάνουν τις περιουσίες τους. Είναι γνωστά τα φαινόμενα. Κάποια ένωση από τις τελευταίες κόστισε 420 χιλιάδες ευρώ. Δεν πρόκειται να σας πω ονόματα. Στις εκλογές που έγιναν το τελευταίο τρίμηνο - τετράμηνο, μια Ενωση κόστισε 420 χιλιάδες ευρώ για να πάει από τη μια πλευρά στην άλλη".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ