Μανωλάς: "Τι θέλετε να κάνουμε την ΑΕΚ; Μall;"

Μανωλάς: "Τι θέλετε να κάνουμε την ΑΕΚ; Μall;"

Ο Στέλιος Μανωλάς με δηλώσεις του τόνισε ότι η ΑΕΚ περνάει τις χειρότερες ημέρες από την ίδρυση της.

Με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Sentra 103,3" ο Στέλιος Μανωλάς τόνισε ότι η ΑΕΚ διανύει την πιο δύσκολη περίοδο της ιστορίας της.

"Τι θέλετε να κάνουμε την ΑΕΚ; Mall;" είπε προς το τέλος της συνέντευξης ο Μανωλάς, που αναφέρθηκε στις δυσκολίες που περνάει η ΑΕΚ.

Διαβάστε τις δηλώσεις του παλαίμαχου παίκτη της ΑΕΚ που μίλησε επίσης και για την μεταγραφή του Κώστα Μανωλά στον Ολυμπιακό.

"Η ΑΕΚ περνάει τις χειρότερες μέρες από την ίδρυσή της. Κανείς δεν μπορούσε να το φανταστεί. Πιστεύατε όμως ποτέ ότι η χώρα θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση; Παρόλο που υπάρχουν και θετικά από την κρίση, η αλήθεια είναι ότι την πληρώνουν αυτοί που δεν έχουν ευθύνη. Την πληρώνουν μισθωτοί και συνταξιούχοι", είπε αρχικά ο Μανωλάς.

Το "προϊόν" ελληνικό ποδόσφαιρο και τη διαχείριση στην ΑΕΚ: "Η ελληνική αγορά είναι μικρή. Το προϊόν απευθύνεται μόνο σε μας, άντε και στην Κύπρο. Εσοδα έρχονταν πάντα μόνο από τα τηλεοπτικά, αυτά έπρεπε να διαχειριστούμε. Αυτά που βγάζαμε. Δεν έγινε όμως αυτό τα προηγούμενα χρόνια και παίζαμε κορώνα-γράμματα. Το 2008 έκανε πολλές μεταγραφές, με υψηλά κασέ και η ομάδα δεν μπόρεσε να πάει στο Τσάμπιονς Λιγκ, Ριβάλντο, Χουανφράν, Μπασινάς... Αποκλειστήκαμε από την Ομόνοια και μετά ήρθε η καταιγίδα με το αποτέλεσμα που βλέπουμε τώρα...".

Το πότε ξεκίνησαν τα προβλήματα: "Από τη μέρα που πούλησε τις μετοχές ο Τροχανάς στην ENIC ξεκίνησαν τα προβλήματα και τα χρέη με την ανοχή της Πολιτείας. Εφτασε η ομάδα να χρωστάει και να μην επεμβαίνει κανένας. Οσα συνέβησαν στο ποδόσφαιρο προηγήθηκαν της κρίσης που ζούμε τώρα. Είχαν εμπλακεί πάρα πολλοί στη διοίκηση και όπως ξέρουμε όλοι στην Ελλάδα, όταν σε μια προσπάθεια εμπλέκονται πάνω από δύο, δεν γίνεται να υπάρξει συνεργασία".

Τον Ντέμη Νικολαΐδη: "Ο Ντέμης τα έπαιξε όλα στην πρώτη προσπάθεια να βγει η ομάδα στο Τσάμπιονς Λιγκ. Υπήρξαν πολύ μεγάλα συμβόλαια. Ο Κυριάκος με 1.200.000 ευρώ, ο Μπασινάς με 1.100.000, ο Χουανφράν με 600.000... Μετά ήρθε ο αποκλεισμός και δεν μπόρεσε να καλύψει το άνοιγμα με τα χρήματα που θα έπαιρνε αν έμπαινε στους ομίλους. Παρασύρθηκε ο Ντέμης, αλλά είναι εύκολο να τον κρίνεις εκ των υστέρων...".

Τη σύγκριση ανάμεσα στις ακαδημίες της εποχής του με τη σημερινή: "Ο αείμνηστος Λουκάς Μπάρλος είχε προβλέψει να δουλέψει με τις ακαδημίες με τον Σεραφείδη και μέσα σε ένα δύο-χρόνια είχε αποτέλεσμα η προσπάθεια. Μπήκαμε κάποιοι νεαροί στην ομάδα, αλλά τότε ήμασταν τυχεροί. Βρεθήκαμε δίπλα σε παίκτες όπως ο Δομάζος, ο Παπαϊωάννου, ο Μαύρος, ο Αρδίζογλου, ο Μπάγεβιτς. Δεν απογυμνώθηκε τότε η ομάδα. Τώρα έχασε δύο παιχνίδια στην αρχή και είναι δύσκολο για τα παιδιά, διότι δεν υπάρχουν στην ομάδα τέτοιοι ποδοσφαιριστές να τους βοηθήσουν...".

Τους παίκτες στους οποίους ο ίδιος πιστεύει: "Μου άρεσε ο Κλωναρίδης που αναδείχτηκε γρήγορα. Είναι αδυναμία μου ο Νικολιάς, υπάρχει ο Παπαδημητρίου και ο Νικολόπουλος, υπάρχουν και άλλα παιδιά. Είδα την ΑΕΚ στο φιλικό με τον Λεβαδειακό και μου άρεσε. Θα δούμε πως θα εξελιχθεί η προσπάθεια, γιατί ο κόσμος είχε μάθει σε διαφορετικά πράγματα".

Τον Θωμά Μαύρο και τον Βαγγέλη Βλάχο: "Εύχομαι καλή δύναμη στα παιδιά. Είμαι ήσυχος με αυτούς τους ανθρώπους. Θα ήθελα να πω στον κόσμο της ΑΕΚ να αγκαλιάσει την προσπάθεια του Μαύρου που μπήκε μπροστά. Δεν φταίει σε τίποτα. Δεν είναι αυτός που δημιούργησε τα προβλήματα. Μπήκε απλώς για να βοηθήσει. Αν απαξιωθεί και ο Μαύρος, δεν ξέρω που αλλού μπορούμε να φτάσουμε. Τι να κάνουμε την ΑΕΚ, mall;

Υπάρχουν άνθρωποι που τους ενοχλούν ο Μπάγεβιτς και ο Μανωλάς. Η ΑΕΚ έχει το προνόμιο να έχουν περάσει απατεώνες από τη διοίκηση και να μην έχει ασχοληθεί κανείς μαζί τους. Οπως δεν ασχολήθηκε κανείς με αυτούς που έδειραν τον Μπάγεβιτς. Θέλω να πιστεύω ότι ούτε ο Θωμάς Μαύρος θα απαξιωθεί. Επαναλαμβάνω ότι δεν ευθύνεται σε τίποτα, ήρθε σε μια τρομερά δύσκολη στιγμή".

Τους τεχνοκράτες: "Για μένα δεν υπάρχουν τεχνοκράτες. Από τότε που μιλούσε ο Τροχανάς για προϋπολογισμό άρχισε η κατηφόρα. Το 1998 η ΑΕΚ δεν είχε χρέη και μέσα σε τέσσερα χρόνια η ομάδα μπήκε μέσα 200 εκατομμύρια. Είναι δυνατόν ένας τεχνοκράτης να έρθει και να δώσει λύση; Είδαμε τι έκανε ο κύριος Κιντής με τα πλάνα Α, Β, D στην ΑΕΚ και στον Πανιώνιο...".

Τον υιό Κώστα Μανωλά: "Δεν θέλω να μιλάω για τον γιο μου. Επαιξε στον Θρασύβουλο και το καλοκαίρι δοκιμάστηκε από τον Παράσχο στον Λεβαδειακό. Εκεί ανήκει. Βλέπετε τα παιδιά πρώην ποδοσφαιριστών είναι δύσκολο να σταθούν. Ο κόσμος το πρώτο που λέει είναι ότι αφού τον λένε Μανωλά γι' αυτό παίζει...".

Τον ανιψιό Κώστα Μανωλά: "Εγώ δεν έζησα ζεστά την ιστορία της μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Ημουν στη Ρόδο για τη σχολή προπονητών. Σε όλο το 24ωρο δεν είχα λεπτό περιθώριο για να ασχοληθώ με κάτι άλλο. Νομίζω όμως ότι επειδή η χώρα μας περνάει όσα περνάει, πολύ λίγο απασχολεί τον κόσμο το που παίζει ο Μανωλάς. Ο κόσμος ασχολείται με τα καθημερινά και το καλό της οικογένειάς του".

Την ευθύνη της ΑΕΚ επειδή έφυγε ο Κώστας Μανωλάς: "Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να πληρώσει. Δεν φταίει σε τίποτα. Εδώ υπάρχουν 10 προσφυγές. Ο Αδαμίδης που ασχολήθηκε με την υπόθεση δεν είναι η ΑΕΚ. Ενας υπάλληλος είναι που μπήκε για να κάνει μια δουλειά. Αν είχε ασχοληθεί ο Μαύρος με την περίπτωση του Κώστα ίσως τα πράγματα να ήταν διαφορετικά. Τα προβλήματα της ΑΕΚ όμως είναι πάνω από ονόματα. Πιθανόν να φταίω και εγώ γι΄αυτή την ιστορία. Αμαρτίες γονέων παιδεύουσι τέκνα...".

Τον Γιώργο Καραγκούνη: "Θα έπρεπε να ψηφιστεί MVP στην ιστορία της εθνικής ομάδας. Ο Καραγκούνης λάτρευε πιο πολύ την εθνική ομάδα από οτιδήποτε άλλο, από την αρχή της καριέρας του μέχρι τώρα. Τον θυμάμαι από τότε που ήταν παιδί στις μικρές εθνικές, όταν εγώ ήμουν στην ανδρών".

comments powered by Disqus
ΟΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ rss icon

ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΗ ΤΩΝ GALÁCTICOS

Η επέτειος της προδοσίας

Πριν από 14 χρόνια πραγματοποιήθηκε η πιο πολυσυζητημένη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου, με τον Λουίς Φίγκο να αφήνει την Μπαρτσελόνα για την Ρεάλ

Ο ΕΚΛΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΡΤΖΩΚΑ

Ανακοίνωσε Ντάρντεν

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον 33χρονο, Τρέμελ Ντάρντεν, για τα επόμενα δύο χρόνια. Με αυτόν τον τρόπο συμπληρώθηκε η περιφέρεια ενόψει της νέας σεζόν.

 

ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΤΟΥ ΓΗΠΕΔΟΥ Ο ''ΤΙΓΡΗΣ''

"Το γήπεδο θα γίνει!"

Ενωτικός αλλά και αυστηρός εμφανίστηκε ο Δημήτρης Μελισσανίδης για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Μίλησε για διεστραμμένα μυαλά που εμποδίζουν το έργο αλλά και για κλέφτες που, μετά τα πρωταθλήματα, παίρνουν από την ΑΕΚ και το γήπεδό της.

ΘΑ ΣΠΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΡΕΚΟΡ Ο ΚΟΛΟΜΒΙΑΝΟΣ

Είναι πολλά τα λεφτά!

Η έλευση του Χάμες Ροντίγκεζ έχει προκαλέσει πάταγο στην Μαδρίτη. Δείτε τα τρελά ποσά που έφερε σε μόλις δύο μέρες, προσφέροντας εκατομμύρια στο ταμείο της Βασίλισσας

ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΜΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΜΠΟΥΙ

"Δυο παίκτες αν προκριθούμε"

Ο Γιάννης Αναστασίου έβγαλε είδηση μιλώντας σε Ολλανδούς δημοσιογράφους καθώς τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός τα έχει βρει σε όλα με την Γιουβέντους για τον Μπουί και προανήγγειλε την άφιξη επιπλέον ποδοσφαιριστών αν το τριφύλλι περάσει την Σταντάρ.

ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Η ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ Ο ΣΟΥΑΡΕΣ ΜΕ ΡΕΑΛ;

Θα προλάβει το Clásico;

Η κλήρωση της Primera Division προκάλεσε ένα τεράστιο ερώτημα: Θα παίξει ο Λουίς Σουάρες απέναντι στη Ρεάλ στο Μπερναμπέου; Η συμμετοχή του κρέμεται από μία κλωστή.

 
Καιρός σήμερα και πρόγνωση καιρού για κάθε περιοχή
ΕΛΛΑΔΑ