ΕΛΛΑΔΑ

Μαφιόζικοι εμπρησμοί για λογαριασμό υπαλλήλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Μαφιόζικοι εμπρησμοί για λογαριασμό υπαλλήλου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

Τρεις εμπρησμούς πραγματοποίησαν οι μαφιόζοι της Θεσσαλονίκης για λογαριασμό πρώην αντιπρόεδρου και νυν εργαζόμενου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που είχε συναντηθεί με τον Αρμένιο "εγκέφαλο" της εγκληματικής οργάνωσης στις φυλακές Τρικάλων σύμφωνα με το News247.gr.

Αίσθηση και ερωτηματικά προκαλεί η εμπλοκή πρώην στελέχους της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στην υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης που εξαρθρώθηκε τον Οκτώβριο του 2015 και κυριαρχούσε στην Βόρεια Ελλάδα εξαιτίας και των πολύ καλών σχέσεών της με την διαβόητη ρωσική μαφία «Vor V Zakone», όπως είχε κατ' αποκλειστικότητα αποκαλύψει το News247 τον περασμένο Νοέμβριο.

Ήταν 28 Οκτωβρίου του 2015, όταν 19 μέλη της εγκληματικής οργάνωσης συνελήφθησαν μετά από οργανωμένες επιχειρήσεις σε Θεσσαλονίκη και Τρίκαλα, ενώ σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 34 συνεργών τους. Η συνεχιζόμενη όμως έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, έπειτα από παραγγελία του Ανακριτή Θεσσαλονίκης, σε συνδυασμό με την αξιοποίηση του προανακριτικού υλικού, οδήγησε στην εξιχνίαση επιπλέον εγκληματικών ενεργειών και προέκυψε η εμπλοκή επιπλέον 36 ατόμων σχετιζόμενων με την οργάνωση, ενώ ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία 15 εξ αυτών. Σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία για τα - κατά περίπτωση - αδικήματα της εγκληματικής οργάνωσης, του εμπρησμού, της εκβίασης κατ’ επάγγελμα, καθώς και κακουργημάτων που προβλέπονται στη νομοθεσία περί όπλων και ναρκωτικών.

Ειδικότερα, η ΕΛ.ΑΣ. ανακοίνωσε τέσσερις εμπρηστικές επιθέσεις στις οποίες προέβησαν μέλη της οργάνωσης κατ’ εντολή του 38χρονου «εγκεφάλου», του Αρμένιου Γκραντ Αγκαντζιανιάν, έγκλειστου στις Φυλακές Τρικάλων.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του News247, οι τρεις από αυτές τις επιθέσεις έγιναν κατά παραγγελία πρώην αντιπρόεδρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, που εξακολουθεί να εργάζεται στην ΠΑΕ ως υπεύθυνος επικοινωνίας με τους οργανωμένους οπαδούς.

Μάλιστα συνάντησε τον ίδιο τον Αρμένιο «εγκέφαλο» της εγκληματικής οργάνωσης μέσα στις φυλακές Τρικάλων. Με διαφορετικά κίνητρα κάθε φορά, ο ηθικός αυτουργός ζητούσε την παρέμβαση μελών της εγκληματικής οργάνωσης, τα οποία προέβαιναν στους εμπρησμούς. Σε μία περίπτωση στόχευαν στον προπονητή αντίπαλης ομάδας και σε άλλη περίπτωση σε γνωστό εκπρόσωπο - μάνατζερ αθλητών (έκαψαν το αυτοκίνητο της συζύγου του). Ο τρίτος εμπρησμός είχε να κάνει με επιχειρηματικές δραστηριότητες του στελέχους, εκτός ΠΑΕ.

Σύμφωνα πάντα με τις ίδιες πληροφορίες, ο πρώην αντιπρόεδρος και νυν εργαζόμενος της ΠΑΕ - ΠΑΟΚ ήταν και "αφανής ιδιοκτήτης" ίντερνετ καφέ όπου πραγματοποιούνταν παρανόμως τυχερά παιχνίδια. Ζήτησε λοιπόν από μέλη της εγκληματικής οργάνωσης να βάλουν φωτιά σε διπλανό ανταγωνιστικό ίντερνετ καφέ, προκαλώντας μεγάλες φθορές.

Πηγή: news247.gr

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ