ΕΛΛΑΔΑ

Λαγός: "Αξίζαμε τα μπαράζ..."

Λαγός: "Αξίζαμε τα μπαράζ..."
INTIME SPORTS

Ο Λαγός στάθηκε στην φοβερή προσπάθεια των Ελπίδων κόντρα στην Πολωνία και το κοντράστ συναισθημάτων που δημιούργησε η νίκη της Σουηδίας στις καθυστερήσεις, τονίζοντας πως η Ελλάδα άξιζε να φτάσει στα μπαράζ.

Η Εθνική Ελπίδων κέρδισε με 3-1 την Πολωνία στην Κατερίνη, με το γκολ του Γιαννιώτα στις καθυστερήσεις να μας δίνει την πρωτιά στον όμιλο και την πρόκριση στα μπαράζ. Λίγα δευτερόλεπτα αργότερα όμως η Σουηδία πετύχαινε το 4-3 επί της Τουρκίας, βάζοντας φρένο με σκληρό τρόπο στους ελληνικούς πανηγυρισμούς.

"To ποδόσφαιρο είναι από τα αθλήματα που αυτά συμβαίνουν, γι' αυτό και δημιουργεί τέτοιες συγκινήσεις στον κόσμο... Η Σουηδία έβαλε γκολ στο τέλος και μας στέρησε την πρόκριση στα μπαράζ. Είμαστε όλοι περήφανοι για την προσπάθεια μας, είχαμε ψυχή αλλά είναι κρίμα που μείναμε έξω.

Κάναμε φοβερή προσπάθεια, αξίζαμε να είμαστε στα μπαράζ. Αυτό το ματς, η διοργάνωση γενικά, ακόμη και ο αποκλεισμός με τον τρόπο που ήρθε, σε γεμίζουν εμπειρίες και βοηθάνε να ωριμάσεις ποδοσφαιρικά.

Στις λεπτομέρειες μείναμε έξω. Ίσως αυτό να αποδειχθεί ένα πολύτιμο μάθημα για το μέλλον. Συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου, δείξαμε πολύ καλό επίπεδο κόντρα στην Πολωνία αλλά και γενικά στην διοργάνωση", τόνισε εμφανώς απογοητευμένος μετά την λήξη της αναμέτρησης, ο αρχηγός των Ελπίδων Τάσος Λαγός.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ