ΕΛΛΑΔΑ

Ξυλοδαρμός διαιτητή στην Ηλεία

Ξυλοδαρμός διαιτητή στην Ηλεία

Θύμα βίαιης επίθεσης έπεσε διαιτητής στον τοπικό αγώνα πρωταθλήματος της Β΄κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας μεταξύ της Θύελλας Πύργου και του Πέλοπα Πελοπίου.

Σε τοπικό αγώνα πρωταθλήματος της Β΄ κατηγορίας της ΕΠΣ Ηλείας, μεταξύ της Θύελλας Πύργου και του Πέλοπα Πελοπίου, διαιτητής έπεσε θύμα βίαιης επίθεσης.

Στο 38ο λεπτό, όπως αναφέρει το φύλλο αγώνα και ενώ το σκορ ήταν 2-0 υπέρ των γηπεδούχων, ο διαιτητής Βισβάρδης απέβαλε τον πάικτη του Πέλοπα, Π. Δρουβιώτη, με αποτέλεσμα να δεχθεί επίθεση από τον ποδοσφαιριστή.

Μετέπειτα, ακολούθησε ομαδική επίθεση στο ρέφερι από τους παίκτες του Πέλοπα, με τον ποδοσφαιριστή, Δ. Φωτεινόπουλο, να χτυπάει πισώπλατα τον διαιτητή βάσει των όσων αναφέρει η έκθεσή του.

Την ίδια στιγμή, οι οπαδοί του Πέλοπα εκτόξευαν καφέδες και μπουκάλια με νερό στον διαιτητή και τον επόπτη, φωνάζοντας ύβρεις και απειλώντας με εισβολή στον αγωνιστικό χώρο.

Επενέβη η αστυνομία μετά την κλήση της από τον παρατηρητή του αγώνα, Δ. Μπουλούτα και προστάτευσε τον διαιτητή, το ματς διεκόπη και αναμένονται συλλήψεις με τη διαδικασία του Αυτοφώρου.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ