ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο και διακοπή σε αγώνα τοπικού στο Αγρίνιο

Ξύλο και διακοπή σε αγώνα τοπικού στο Αγρίνιο
Αγρίνιο, επεισόδια

Σοβαρά επεισόδια σημειώθηκαν σε παιχνίδι τοπικού στο Αγρίνιο ανάμεσα σε Δόξα Καινουρίου και Άρη Αιτωλικού. Παίκτης χτυπήθηκε με ομπρέλα στο κεφάλι. Συνελήφθη οπαδός που κουβαλούσε σακίδιο με εκρηκτικούς μηχανισμούς.

Ο αγώνας μπαράζ για το πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Αιτωλοακαρνανίας μεταξύ Δόξα Καινουρίου και Άρη Αιτωλικού διεκόπη, όταν παίκτης χτυπήθηκε με ομπρέλα στο κεφάλι. Αναζητείται από την αστυνομία 48χρονος άνδρας που κατηγορείται για την επίθεση στον ποδοσφαιριστή του Άρη Αιτωλικού, ενώ συνελήφθη οπαδός που κρατούσε μαζί του τσάντα με εκρηκτικούς μηχανισμούς και κροτίδες.

Η ανακοίνωση της αστυνομίας έχει ως εξής: ' 'Συνελήφθη, χθες (14-4-2015) το απόγευμα, στο Καινούριο Αγρινίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου, ένας 20χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για αθλητική βία, παράνομη κατοχή εκρηκτικών υλών και κροτίδων.

Ειδικότερα, χθες το απόγευμα, στο Καινούριο, κατά τη διάρκεια, του ποδοσφαιρικού αγώνα για τον υποβιβασμό ομάδας (play out), μεταξύ των ομάδων ΠΑΟ ΔΟΞΑ Καινουρίου – Άρης Αιτωλικού της Α΄ κατηγορίας E.Π.Σ.Α. , ο 20χρονος έριξε ένα σακίδιο πλάτης, από τον εξωτερικό χώρο του γηπέδου προς το εσωτερικό, σε μερίδα οπαδών, το οποίο κατασχέθηκε από αστυνομικούς.

Κατά τον έλεγχο του σακιδίου, οι αστυνομικοί βρήκαν στο εσωτερικό του και κατέσχεσαν:

• 5 αυτοσχέδιους εμπρηστικούς – εκρηκτικούς μηχανισμούς,

• 11 κροτίδες,

• μονωτική ταινία

• (1) κομμάτι ύφασμα

Σε ότι αφορά τον 48χρονο, επιτέθηκε λίγο πριν τη λήξη του αγώνα σε 29χρονο ποδοσφαιριστή και του προξένησε σωματικές βλάβες με μια ομπρέλα στο κεφάλι.

Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αγρινίου ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 48χρονου και αναζητείται προκειμένου να συλληφθεί.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου''.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ