ΕΛΛΑΔΑ

Κιάσσος: "Με πλησίασαν για να στήσω παιχνίδια"

Κιάσσος: "Με πλησίασαν για να στήσω παιχνίδια"
INTIME SPORTS

Στην αποκάλυψη πως είχαν πλησιάσει και τον ίδιο για να στήσει παιχνίδια προχώρησε ο 40χρονος πλέον Κώστας Κιάσσος ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Αγγλία.

Ο Κώστας Κιάσσος ο οποίος πλέον αγωνίζεται στην Αγγλία με τη φανέλα της Γουέλινγκ Γιουνάιτεντ στην Κόνφερενς, μίλησε στην εκπομπή «Πρώτο Πρόγραμμα» της NEΡΙΤ και αναφέρθηκε στο θέμα των στημένων αγώνων.

"Τώρα που παίζω στην Αγγλία για δυο πράγματα γνωρίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Για την κούπα το 2004, και το θόρυβο με τα στημένα παιχνίδια. Να σου πω, πως και εμένα με πλησίασαν αρκετές φορές στα χρόνια που παίζω μπάλα αρκετοί τύποι, όμως δεν ενέδωσα λόγω της ιδιοσυγκρασίας μου.

Λόγω του χαρακτήρα μου. Μου αρέσει η μπάλα και θέλω να συγκεντρώνομαι σε αυτό. Αυτό το θέμα πάντως είναι σοβαρό, αλλά συμβαδίζει με το ποδόσφαιρο πολλά χρόνια με κρούσματα σε όλο τον κόσμο.

Πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτό, όμως οι ποδοσφαιριστές πρέπει να ασχολούνται μόνο με το ποδόσφαιρο. Βέβαια είναι απαράδεκτο στην Ελλάδα, να αφήνουν απλήρωτους επί χρόνια τους ποδοσφαιριστές και οι ομάδες να συνεχίζουν να αγωνίζονται. Και το θέμα των δανεικών είναι θέμα που πρέπει να το δούμε σοβαρότερα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ