ΕΛΛΑΔΑ

Κατάθεση Πιλάβιου και προκαταρκτική εξέταση

Κατάθεση Πιλάβιου και προκαταρκτική εξέταση
Πιλάβιος INTIME SPORTS

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Σοφοκλής Πιλάβιος κατέθεσε στον αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο τους φακέλους όλων των ομάδων που κατέθεσαν παράνομες ενημερότητες ενώ για το θέμα διετάχθη προκαταρκτική εξέταση αλλά και στοιχεία για τις απειλές εναντίον της ζωής του.

Τη στιγμή που από τη Δευτέρα και μέχρι νεωτέρας, παραμένουν κλειστές όλες οι υπηρεσίες της ΕΠΟ, μετά την απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης των Ενώσεων μελών της Ομοσπονδίας, ο πρόεδρος της ΕΠΟ κατέθεσε στον αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, Αναστάσιο Κανελλόπουλο.

Ο Σοφοκλής Πιλάβιος παρέδωσε τους φακέλους όλων των ομάδων που είχαν παράνομες ενημερότητες αλλά και στοιχεία σχετικά με τις απειλές που κατήγγειλε κατά της ζωής του.

Μάλιστα για το θέμα με τις παράνομες ενημερότητες ο αντιεισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Αναστάσιος Κανελλόπουλος,διέταξε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης.

Μάλιστα για τις 16:00 είχε προγραμματιστεί και συνάντηση του προέδρου της ΕΠΟ με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού, Πάνο Μπιτσαξή προκειμένου να συζητήσουν για όλα όσα συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν τις επόμενες μέρες και με άλλους φορείς στο πλαίσιο του διαλόγου που έχει ξεκινήσει μετά από την απόφαση της τακτικής γενικής συνέλευσης της ομοσπονδίας την περασμένη Παρασκευή.

Συγκεκριμένα είχε αποφασιστεί ότι αναστέλλονται επ’ αόριστον και ειδικότερα μέχρι την ολοκλήρωση των επαφών της ΕΠΟ με την κυβέρνηση, τα πολιτικά κόμματα, τη Super League, την Ενωση Β’-Γ’ Εθνικής, τον ΠΣΑΠ και τα λοιπά υπερεθνικά όργανα (UEFA, FIFAO, οι λειτουργίες της ΕΠΟ και των 57 Ενώσεων μελών της.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ