ΕΛΛΑΔΑ

Kαταδικάζει την επίθεση σε Κωνσταντινέα η ΚΕΔ

Kαταδικάζει την επίθεση σε Κωνσταντινέα η ΚΕΔ
INTIME SPORTS

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας καταδίκασε μέσω ανακοίνωσης την επίθεση κατά του Πέτρου Κωνσταντινέα, την οποία χαρακτηρίζει δολοφονική. Για "ύποπτο χτύπημα που αποσκοπεί κάπου", κάνουν λόγο κύκλοι της ΚΕΔ.

Ο εκρηκτικός μηχανισμός που τοποθετήθηκε στο φούρνο του Πέτρου Κωνσταντινέα ανατίναξε την περιουσία του Έλληνα διαιτητή και από θαύμα οι απώλειες ήταν μόνο υλικές, γεγονός που έχει προκαλέσει βαθύ προβληματισμό στο χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Και αυτό γιατί η συγκεκριμένη επίθεση δεν αφορά κάποιο μεμονωμένο περιστατικό αλλά αποτελεί έναν ακόμα κρίκο στην αλυσίδα των επιθέσεων αγνώστων σε διαιτητές, κάτι που έχει ξεκινήσει από το περασμένο καλοκαίρι και μετά.

"Το χτύπημα αυτό είναι ύποπτο και κάπου αποσκοπεί στο μέλλον. Δεν έχει λογική να γίνεται κάτι τέτοιο για κάποιο παλαιότερο σφύριγμα του διαιτητή", ανέφεραν κύκλοι της ΚΕΔ, οι οποίοι ήταν σοκαρισμένοι με το σκηνικό τρόμου που στήθηκε γύρω από τον διαιτητή από τη Μεσσηνία.

Επιπλέον, γίνεται λόγος για "ανεπίτρεπτα πράγματα στο ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν οδηγούν πουθενά...", δείγμα της έκδηλης ανησυχίας τους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας έσπευσε μάλιστα να καταδικάσει με τον πλέον καυστικό τρόπο την επίθεση εις βάρος του μέλους της, Πέτρου Κωνσταντινέα, απαιτώντας ταυτόχρονα από το κράτος να ανακαλύψει τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από όλα αυτά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

"Η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας καταδικάζει με τον πλέον έντονο και κατηγορηματικό τρόπο τη δολοφονική επίθεση εναντίον του διεθνή διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα, που κατέληξε στην καταστροφή της επιχείρησης του.

Τυφλές επιθέσεις, όπως αυτή εναντίον του Πέτρου Κωνσταντινέα, αποτελούν βαρύτατο πλήγμα στο σώμα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δημιουργούν συνθήκες ανάσχεσης της προόδου και της επιδιωκόμενης από όλες τις υγιείς δυνάμεις αναβάθμισής του.

Όσοι σχεδιάζουν και εντέλλονται ανάλογες επιθέσεις απεργάζονται στην ουσία το κακό του ελληνικού ποδοσφαίρου, παρά την ψευδαίσθηση για πρόσκαιρη ικανοποίηση περιστασιακών συμφερόντων τους.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ αναμένει τη συντομότερη, κατά το δυνατό, διελεύκανση της υπόθεσης από τις αρμόδιες κρατικές αρχές για να διευκρινιστούν πλήρως τα αίτια και να ονοματιστούν οι ηθικοί και φυσικοί αυτουργοί της επίθεσης.

Είμαστε βέβαιοι, πως το συντεταγμένο κράτος είναι σε θέση να φτάσει γρήγορα στην ανακάλυψη της αλήθειας γύρω από την υπόθεση της επίθεσης εναντίον του Πέτρου Κωνσταντινέα, ώστε να προσφέρει στο ελληνικό ποδόσφαιρο πολύτιμη βοήθεια στην προσπάθεια που καταβάλλει να διορθώσει κακώς κείμενα και να βελτιώσει τη δημόσια εικόνα του".

Δεύτερη φορά

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες πάλι άγνωστοι είχαν προκαλέσει ζημιές στο χώρο εργασίας του. Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις του είχε πει πως δεν θα το βάλει κάτω.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ