ΕΛΛΑΔΑ

Βόμβα στο φούρνο του Κωνσταντινέα

Βόμβα στο φούρνο του Κωνσταντινέα

Άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό που εξερράγη στο φούρνο του διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα. Από θαύμα δεν θρηνήσαμε θύματα.

Τα πράγματα όσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο έχουν πάρει μία άσχημη τροπή που ξεκίνησε από το καλοκαίρι που μας πέρασε και κανείς δεν ξέρει μέχρι που θα φτάσει.

Μετά τα σκάνδαλα και τις επιθέσεις αγνώστων σε διαιτητές φτάσαμε πλέον στο επίπεδο να ανατινάζεται η περιουσία ενός ανθρώπου στον αέρα και να κινδυνεύουν άμεσα ανθρώπινες ζωές.

Άγνωστοι λοιπόν τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό στο φούρνο του διαιτητή Πέτρου Κωνσταντινέα στην Καλαμάτα, ο οποίος εξερράγη και καθαρά από τύχη δεν θρηνήσαμε θύματα.

Στη συγκεκριμένη περίπτωση οι υπάλληλοι ξεκινούν από αργά το βράδυ την εργασία τους, με σκοπό το πρωί να είναι έτοιμο το εμπόρευμα (ψωμί κτλπ).

Κατά τύχη λοιπόν ο Πέτρος Κωνσταντινέας άργησε να πάει στο μαγαζί του και όπως φαίνεται σώθηκε και η ζωή του.

Είναι βέβαιο πως την Πέμπτη το πρωί θα υπάρξουν σοβαρές αντιδράσεις από το χώρο της διαιτησίας, αφού το κακό έχει παραγίνει το τελευταίο διάστημα και πλέον έφτασε στο απροχώρητο.

Δεύτερη φορά

Αξίζει να σημειώσουμε πως πριν από λίγες ημέρες πάλι άγνωστοι είχαν προκαλέσει ζημιές στο χώρο εργασίας του. Ο ίδιος πάντως με δηλώσεις του είχε πει πως δεν θα το βάλει κάτω.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ