ΕΛΛΑΔΑ

Καλογιάννης: ''Πρόκειται περί ψυχοπάθειας''

Καλογιάννης: ''Πρόκειται περί ψυχοπάθειας''
Καλογιάννης

Ο αθλητικογράφος Γιάννης Καλογιάννης, που μαχαιρώθηκε από ακροατή του ραδιοφώνου στο οποίο εργάζεται, μίλησε στο Sport24.gr και περιέγραψε ό,τι συνέβη το πρωί της Παρασκευής (9/1).

Θύμα επίθεσης έπεσε διευθυντής του ok radio 104.8, Γιάννης Καλογιάννης. Ενώ ήταν στο στούντιο για την καθημερινή του αθλητική εκπομπή, ένας ακροατής τον πλησίασε και τον μαχαίρωσε. Βρήκαμε τον Γιάννη Καλογιάννη όταν ήταν στην Αστυνομία για να δώσει κατάθεση και δέχτηκε να πει δυο λόγια για το περιστατικό, αν και ήταν σοκαρισμένος από το συμβάν.

' 'Τι να σου πω... Πρόκειται περί ψυχοπάθειας. Πρόκειται για ακροατή που τηλεφωνεί καθημερινά στην εκπομπή. Αυτή τη φορά ήρθε στο στούντιο και απαιτούσε να βγει να μιλήσει. Ενώ ήμουν στον αέρα ήρθε και με μαχαίρωσε κάτω από τη σπονδυλική στήλη. Πήγα στο νοσοκομείο και μου έκαναν ράμματα. Αυτή τη στιγμή δίνω κατάθεση στην Αστυνομία'' είπε αρχικά.

Ο Καλογιάννης κατέστησε σαφές ότι δεν είχε καμία κόντρα με τον ακροατή αναφορικά με αθλητικού περιεχομένου λόγους, ούτε όμως και για κάτι άλλο. ' 'Σου επαναλαμβάνω, πρόκειται περί ψυχοπάθειας'' είπε ξανά.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ