ΕΛΛΑΔΑ

Μαχαίρωσαν δημοσιογράφο στη Λάρισα

Μαχαίρωσαν δημοσιογράφο στη Λάρισα
Μαχαίρι

Θύμα επίθεσης έπεσε ο Λαρισαίος δημοσιογράφος Γιάννης Καλογιάννης, όταν οπαδός εισέβαλε στο στούντιο του αθλητικού ραδιοφώνου που έκανε καθημερινή εκπομπή και τον μαχαίρωσε.

Ο δημοσιογράφος και ο οπαδός είχαν διαπληκτισμό στο στούντιο, με αποτέλεσμα ο δεύτερος να τον μαχαιρώσει. Ο δημοσιογράφος μεταφέρθηκε άμεσα στο νοσοκομείο και του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τραυματίστηκε λίγο κάτω από τη σπονδυλική στήλη και το χτύπημα είχε περίπου 3 εκατοστά βάθος. Η Αστυνομία έχει ήδη πάρει καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες.

Ο Γιάννης Καλογιάννης, αθλητικογράφος, είναι διευθυντής στο ok radio 104.8, με τον ιδιοκτήτη του σταθμού, Παναγιώτη Κιούση, να επισημαίνει: ' 'Πρόκειται για ένα πρωτοφανές περιστατικό βίας το οποίο συνέβη στον αέρα της εκπομπής ζωντανά εναντίον του δημοσιογράφου Γιάννη Καλογιάννη. Το καταδικάζουμε απερίφραστα χωρίς να ξέρουμε περισσότερες λεπτομέρειες αφού ήδη η Αστυνομία και ο Εισαγγελέας έχουν επιληφθεί του θέματος ώστε να μάθουμε τους δράστες και τι ακριβώς έγινε''.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ