ΕΛΛΑΔΑ

Κάλεσμα από Νιγηρία για Έλληνα προπονητή!

Κάλεσμα από Νιγηρία για Έλληνα προπονητή!

Ο πρώην προπονητής Κ20 της Καλλονής, Χρήστος Πελέκης, έχει λάβει προτάσεις από δύο ομάδες της Νιγηρίας για να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr

Από την Ελλάδα, στην Αφρική; Πριν από δυο μήνες, ήταν ο πρώην προπονητής των Παναχαϊκής, Παναιγιαλείου και Τρικάλων, Γιώργος Μαραντάς, ο οποίος βρισκόταν σε συζητήσεις με την ομάδα της Γκάνας, Dunkwa.

Ένας άλλος, ο Χρήστος Πελέκης, ο οποίος ήταν προπονητής στην Κ20 της Καλλονής αλλά και υπεύθυνος τμημάτων υποδομής των "σαρδελών" έχει δεχθεί προτάσεις από δύο ομάδες της Νιγηρίας, σύμφωνα με πληροφορίες του Sport24.gr. Αυτές είναι οι Plateau United και Akwa United οι οποίες αγωνίζονται στην πρώτη εθνική κατηγορίας της αφρικανικής χώρας, με την πρώτη μάλιστα να είναι νεοφώτιστη.

Το κονέ με το πρακτορείο μάνατζερ της Νιγηρίας, έγινε μέσω το δημοφιλούς ιστότοπου, LinkedIn. Οι δύο ομάδες έχουν δώσει χρονικό περιθώριο δύο μηνών στον Χρήστο Πελέκη, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA κι έχει δουλέψει και στην Κύπρο, προκειμένου αυτός να τους απαντήσει εάν θα αφήσει την Ελλάδα για την... Αφρική.

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ