ΕΛΛΑΔΑ

Η επίσημη ανακοίνωση για την ελληνική ακαδημία της Σπόρτινγκ

Η επίσημη ανακοίνωση για την ελληνική ακαδημία της Σπόρτινγκ

Όπως σας είχε ενημερώσει το Sport24.gr, η ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας στην Ελλάδα παίρνει "σάρκα κι οστά" με τον πρόεδρο των "λιονταριών", Μπρούνο ντε Καρβάλιο να είναι παρών στα εγκαίνια.

Η πρώτη ακαδημία της Σπόρτινγκ Λισαβόνας εκτός Πορτογαλίας είναι στην Ελλάδα. Με υπεύθυνο των εν Ελλάδι ακαδημιών της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας τον Αγκολέζο πρώην ποδοσφαιριστή των Σάντα Κλάρα, Ακράτητου, Ξάνθης, Κουμπάν, Αλάνια, ΠΑΟΚ, Ατρομήτου, ΑΠΟΕΛ, Απόλλων Σμύρνης και Τροφένσε, Φρανσίσκο Ζουέλα, τα "λιοντάρια" μιλούν ελληνικά.

Η επίσημη ανακοίνωση για την ελληνική ακαδημία της Σπόρτινγκ

Όπως σας είχε ενημερώσει και το Sport24.gr παρών θα είναι στην εκδήλωση των εγκαινίων και ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας της πορτογαλικής πρωτεύουσας, Μπρούνο ντε Καρβάλιο.

Κοντά στον Φρανσίσκο Ζουέλα θα είναι ο Ανδρέας Μπαρμπαρής ως τεχνικός διευθυντής και ο Γρηγόρης Τζαβίδας ως ιδιοκτήτης του Anima Club, το οποίο θα φιλοξενήσει και την ακαδημία.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της Σπόρτινγκ:

"Μετά από αρκετές σκέψεις και τις απαραίτητες έρευνες που έγιναν στον ευρωπαϊκό χώρο του ποδοσφαίρου, η ομάδα της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της στην Ελλάδα. Η πρώτη ακαδημία, του διεθνούς φήμης πορτογαλικού συλλόγου, επέλεξε τη χώρα μας, προκειμένου να φιλοξενήσει την πρώτη σχολή ποδοσφαίρου της Σπόρτινγκ, μακριά από την Πορτογαλία.

Σε ένα άθλημα με τεράστιο ανταγωνισμό και εκατομμύρια φιλάθλων, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει καταφέρει να καθιερωθεί στη συνείδηση του κόσμου, ως μία από τις μεγαλύτερες δυνάμεις στο χώρο του αθλητισμού, έχοντας βγάλει κάποιους από τους μεγαλύτερους ποδοσφαιριστές, παγκόσμιας κλάσης, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Νάνι και ο Λουίς Φίγκο.

Η επίσημη ανακοίνωση για την ελληνική ακαδημία της Σπόρτινγκ

Με αίσθημα ευθύνης απέναντι στα μικρά παιδιά και στους αυριανούς επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, η Σπόρτινγκ Λισαβόνας – των 18 πρωταθλημάτων, των 16 Κυπέλλων και των 8 Super Cup – ετοιμάζεται να δημιουργήσει μία ακαδημία ποδοσφαίρου, στα πρότυπα των μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων. Φωταγωγημένα γήπεδα ποδοσφαίρου, εγκαταστάσεις διαφόρων αθλητικών ασχολιών (μπάσκετ, βόλεϊ, τένις), αίθουσες αναψυχής, χώρος ειδικά διαμορφωμένος για τους γονείς, πισίνα, διατροφολόγοι και εξειδικευμένοι προπονητές και γυμναστές (που θα μαθητεύσουν δίπλα σε προπονητές της Σπόρτινγκ, που θα επισκεφτούν την Ελλάδα), είναι κάποιες μόνο από τις υπηρεσίες που θα παρέχονται στους μικρούς αθλητές, στον χώρο του Anima Club (Λάκκα Αναβύσσου).

Η έλευση του προέδρου της Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μπρούνο Ντε Καρβάλιο, θα αποτελέσει χωρίς αμφιβολία ένα από τα μεγαλύτερα ποδοσφαιρικά events στη χώρα μας, ενώ η παρουσία της οικογένειας του Κριστιάνο Ρονάλντο, θα δώσει σίγουρα τεράστιο κίνητρο στα παιδιά, προκειμένου να έρθουν και να ακολουθήσουν το όνειρό τους μέσα από την ακαδημία της Σπόρτινγκ».

Η επίσημη ανακοίνωση για την ελληνική ακαδημία της Σπόρτινγκ

Μπρούνο Ντε Καρβάλιο – Πρόεδρος της Σπόρτινγκ

Λουίς Ρόκε – Γενικός Αρχηγός της Σπόρτινγκ

Ρουί Ρέις – Υπεύθυνος τμημάτων υποδομής και ανάπτυξης της Σπόρτινγκ

Φρανσίσκο Ζουέλα – Διευθυντής της Ακαδημίας της Σπόρτινγκ

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ