ΕΛΛΑΔΑ

Η ενημέρωση της UEFA για τη συνάντηση Πλατινί-Κοντονή

Η ενημέρωση της UEFA για τη συνάντηση Πλατινί-Κοντονή
Γκιρτζίκης, Μποροβήλος, Κοντονής, Καλογιάννης INTIME SPORTS

Η UEFA ενημέρωσε και επίσημα την ΕΠΟ για την συνάντηση του Μισέλ Πλατινί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή και τα αποτελέσματα της.

Με επίσημη ενημέρωση της προς την ΕΠΟ η UEFA αναφέρθηκε στα αποτελέσματα της συνάντησης που είχε την Δευτέρα ο Μισέλ Πλατινί με τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Σταύρο Κοντονή.

Αναφέρεται στην συζήτηση που είχαν οι δυο πλευρές αλλά και το τι θα γίνει από εδώ και στο εξής με ορίζοντα την 30η Μαρτίου και την ομάδα εργασίας από όλους τους φορείς που θα εξετάσει τα μέτρα που θα πρέπει να παρθούν και να ισχύσουν από τις 30 Απριλίου.

«Οπρόεδρος της UEFA,Μισέλ Πλατινί,είχε συνομιλίεςστοΣπίτι του ΕυρωπαϊκούΠοδοσφαίρου στη Νιόνμε τον Έλληνα Υπουργό Αθλητισμού,ΣταύροΚοντονή.

Κατά τη διάρκεια τηςσυνάντησης,η οποίαπραγματοποιήθηκεμε πρωτοβουλίατης ελληνικής κυβέρνησης,ο κ.Πλατινίκαι ο κ. Κοντονήςείχανγόνιμες συζητήσεις,οι οποίες εστίασανκυρίωςστην καταπολέμηση τηςβίαςστο ελληνικό ποδόσφαιροκαι στην υποστήριξητης UEFAγιατηνεξάλειψη αυτής της μάστιγαςστα γήπεδαστην Ελλάδας.

Η ελληνικήκυβέρνησηέχει δεσμευτεί για περαιτέρω συνομιλίεςμε την Ελληνική ΠοδοσφαιρικήΟμοσπονδία, προκειμένουναβρεθούντα απαραίτητα μέτραπου πρέπει να ληφθούνγια την αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων.

Μια ομάδα εργασίας αποτελούμενηαπό εκπροσώπουςτης FIFA,της UEFA,της ΕΠΟκαιτης ελληνικής κυβέρνησηςθα συναντηθεί στην Αθήναστις 30 Μαρτίουγια να εξετάσει επιπλέον τα διάφορα βήματα καινα αποφασίσει για συγκεκριμένα μέτρα,τα οποίααναμένεται να τεθούνσε ισχύαπότις 30 Απριλίου».

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ