ΕΛΛΑΔΑ

Γραμμένος: "Αν είχε σπάσει η συμμαχία, θα ήμουν ο πρώτος που θα το ήξερε..."

Γραμμένος: "Αν είχε σπάσει η συμμαχία, θα ήμουν ο πρώτος που θα το ήξερε..."
Γραμμένος ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Τι είχε δηλώσει ο υποψήφιος της συμμαχίας στις εκλογές της ΕΠΟ, Ευάγγελος Γραμμένος, δύο ημέρες πριν από το "στις εκλογές της ΕΠΟ θα πάμε μόνοι μας" του Ιβάν Σαββίδη.

Μπορεί ο Ιβάν Σαββίδης μετά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό την Κυριακή 5/3 να δήλωσε " δεν χρειαζόμαστε κανέναν και στις εκλογές της ΕΠΟ θα πάμε μόνοι μας" πυροδοτώντας σενάρια για διάσπαση της συμμαχίας, ωστόσο ο Ευαγγελος Γραμμένος, υποψήφιος της αντιπολίτευσης για τις εκλογές της ΕΠΟ, δύο ημέρες νωρίτερα, την προηγούμενη Παρασκευή 3/3, άλλα δήλωνε.

Στο περιθώριο της ετήσιας γιορτής της ΕΠΣ Ηπείρου, ο πρόεδρος της Ενωσης Μακεδονίας όταν ρωτήθηκε για όσα ακούγονται περί διάσπασης της συμμαχίας ήταν κατηγορηματικός (οι δηλώσεις μετά το 4:11 στο βίντεο που ακολουθεί).

"Είμαστε περίπου 1.5 χρόνο σε προεκλογική περίοδο. Είναι προφανές σε αυτή την μεγάλη προεκλογική περίοδο θα ακουστούν απόψεις, θα δυναμιτιστούν σχέσεις, θα επιχειρηθεί να σπάσει η συνοχή μιας παράταξης, μίας ομάδας. Αυτά όλα είναι μέσα στο προεκλογικό παιχνίδι. Αν η ερώτηση αφορά την διάσπαση της επονομαζόμενης συμμαχίας, σας διαβεβαιώ κατηγορηματικά ότι κάτι τέτοιο δεν υφίσταται, θα ήμουν άλλωστε ο πρώτος που θα το ήξερε" είπε χαρακτηριστικά.

Εξέφρασε μάλιστα, την βεβαιότητα του για νίκη της αντιπολίτευσης στις εκλογές της ΕΠΟ, όταν αυτές γίνουν: "Δεν είμαι απλά αισιόδοξος, σχεδόν βέβαιος πλέον. Είναι εμφανές, αυτή η κίνηση διευρύνει συνεχώς την δύναμη της, είναι μια ισχυρή πλειοψηφία που δεν μπορεί να ανατραπεί. Όποτε και να γίνουν οι εκλογές, δεν θα είναι το ποδόσφαιρο όπως ήταν πριν. θα αλλάξουν τα πράγματα".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ