ΕΛΛΑΔΑ

Φάρσα η δεύτερη επίθεση στο Θέατρο Τέχνης

Φάρσα η δεύτερη επίθεση στο Θέατρο Τέχνης
INTIME SPORTS

Η υποτιθέμενη δεύτερη επίθεση στο Θέατρο Τέχνης "Κάρολος Κουν" αποδείχτηκε τελικά μία άψογα στημένη πρωταπριλιάτικη φάρσα, η οποία διαθόθηκε από στόμα σε στόμα και έφτασε να γίνει πρωτοσέλιδο σε σαββατιάτικη εφημερίδα.

Το μέσο που έπεσε μεγαλύτερο θύμα της φάρσας αυτής ήταν η εφημερίδα " Metrosport" η οποία φιλοξένησε στο πρωτοσέλιδό την είδηση για τη δεύτερη επίθεση, με αρκετούς ραδιοφωνικούς σταθμούς αλλά και ιστοσελίδες -μεταξύ των οποίων και το Sport24.gr- "να αναπαράγουν τη συγκεκριμένη "αποκάλυψη" της εφημερίδας".

Το εκπληκτικό είναι ότι στο ρεπορτάζ της εφημερίδας υπήρχαν λεπτομέρειες για την επίθεση, όπως για παράδειγμα ότι οι δράστες κατέστρεψαν με μαχαίρι την υφασμάτινη πινακίδα με τη λεξη ΠΑΟΚ και ότι έγραψαν με σπρέι κάποια συνθήματα με υβριστικό περιεχόμενο.

Τελικά, και αφού η είδηση περί της δεύτερης επίθεσης είχε διαδοθεί από όλα σχεδόν τα μέσα ενημέρωσης, οι άνθρωποι του Θεάτρου ενημέρωσαν ότι δεν υφίσταται το παραμικρό θέμα και ότι πρόκειται απλά για φάρσα που στήθηκε από κάποιους ελέω της 1ης Απριλίου!

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ