ΕΛΛΑΔΑ

Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο παρατηρητή Super League

Έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο παρατηρητή Super League

Αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός εξερράγη στο αυτοκίνητο παρατηρητή της Super League τα ξημερώματα. Το αμάξι ανήκει στον Δημήτρη Κύρκο που είχε καταγγείλει ότι απειλήθηκε στο πρόσφατο ΑΕΚ-Ολυμπιακός.

Όπως αναφέρει το ΑΠΕ: "Εξερράγη στις 4:30 τα ξημερώματα αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός που είχε τοποθετηθεί με σταθμευμένο αυτοκίνητο στην Ανατολή Ιωαννίνων.

Το αυτοκίνητο που ανήκει σε 42χρονο παρατηρητή στη Super League, τυλίχτηκε στις φλόγες και υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. Στο σημείο έσπευσαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, ενώ μετά ην κατάσβεση της φωτιάς, εντοπίστηκε ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός, που αποτελούνταν από 2 γκαζάκια και πλαστική ύλη.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο 42χρονος κατήγγειλε ότι δέχεται απειλές από παράγοντα μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Η προανάκριση και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ιωαννίνων".

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ανήκει στον Δημήτρη Κύρκο ο οποίος ήταν παρατηρητής διαιτησίας στο πρόσφατο ντέμρμπι ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ολυμπιακό.

Σε εκείνο το παιχνίδι, ο κ. Κύρκος είχε αναφέρει στο φύλλο αγώνα ότι ο Δημήτρης Μελισσανίδης τον απείλησε, λέγοντάς του μεταξύ άλλων "Θα σε τινάξω στον αέρα, ξέρω που μένεις και τι κάνεις".

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης είχε διαψεύσει όσα του αποδίδονται στο φύλλο αγώνα κάνοντας λόγο για "δήθεν επεισόδιο με τον παρατηρητή".

* φωτογραφία αρχείου

TAGS ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ