ΑΕΚ

Μελισσανίδης: "Δήθεν επεισόδιο με τον παρατηρητή"

Μελισσανίδης: "Δήθεν επεισόδιο με τον παρατηρητή"
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης διέψευσε όσα του αποδίδονται στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και επανέλαβε ότι η μάχη για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου θα δοθεί μέχρι το τέλος.

Με μία γραπτή δήλωση, ο Δημήτρης Μελισσανίδης τοποθετήθηκε για όσα γράφτηκαν στο φύλλο αγώνα του ντέρμπι ΑΕΚ - Ολυμπιακός και σύμφωνα με τα οποία, φέρεται να έχει επιτεθεί φραστικά στον παρατηρητή διαιτησίας, κ. Κύρκο. Ο Μελισσανίδης υποστηρίζει πως τα γραφόμενα "δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα" και επαναλαμβάνει ότι η μάχη για την εξυγίανση του ποδοσφαίρου "θα δοθεί μέχρι τέλους".

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Μελισσανίδη:

"Παρακολουθώ με τεράστιο ενδιαφέρον την προσπάθεια μεταφοράς των εντυπώσεων από ένα ντέρμπι, το οποίο διεξήχθη -όπως όλοι ομολόγησαν- κάτω από τέλειες συνθήκες, σε ένα δήθεν επεισόδιό μου με τον παρατηρητή διαιτησίας.

Επειδή αντιλαμβάνομαι την απόπειρα επικοινωνιακής διαστρέβλωσης της πανάξιας νίκης της αγαπημένης μου ομάδας επί του Ολυμπιακού και την τεράστια δυσκολία των ανθρώπων του να αποδεχθούν το 50-50, θέλω να διευκρινίσω ότι δεν ανταποκρίνονται πλήρως στην πραγματικότητα τα παρατύπως αναγραφόμενα στο φύλλο αγώνα περί της φραστικής επίθεσης από εμένα στον παρατηρητή διαιτησίας του ντέρμπι του περασμένου Σαββάτου.

Η όλη μεθόδευση παραπέμπει στο σύστημα που και οι πέτρες γνωρίζουν ότι λυμαίνεται το ελληνικό ποδόσφαιρο. Κατανοώ την αγωνία τους, νιώθω τον τρόμο τους! Να γνωρίζουν, όμως, ότι η μάχη εναντίον τους για την εξυγίανση του ελληνικού ποδοσφαίρου μόλις ξεκίνησε και θα δοθεί μέχρι τέλους".

Στο μεταξύ, εκτός από τις επιφυλάξεις για το κατά πόσο είναινόμιμη η αναγραφή στο φύλλο αγώνα της δήλωσης Κύρκου, αφού ο διαιτητής κανονικά αναφέρει στο φύλλο αγώνα όσα υπέπεσαν στην αντίληψή του, υπάρχουν και άλλες... ενστάσεις περί του παρατηρητή στην υπερασπιστική γραμμή Μελισσανίδη.

Παρά την τόσο σοβαρή απειλή, που κατήγγειλε πως δέχθηκε, δεν κουνιέται καν από τη θέση του και δεν αναφέρει τίποτα πουθενά για να ζητήσει προστασία. Ενώ φαίνεται να συνομιλεί κανονικά με τον Μελισσανίδη ηρεμότατα στην ανάπαυλα του ημιχρόνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Οι δηλώσεις του Μελισσανίδη

Η "επίθεση" στον παρατηρητή

Κίνδυνος τιμωρίας για Μελισσανίδη και ΑΕΚ

ΠΑΕ Ολυμπιακός: Γραφικός "γκανγκστεράκος" ο Μελισσανίδης

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ